Dámska kabelka do ruky Kristyna Iris

Dámska kabelka do ruky Kristyna Iris "ČERVENÁ"

Dámska kabelka do ruky Kristyna Iris

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka do ruky Kristyna Iris "ČERVENÁ" - popis produktu

Kristyna je stredne veľká kabelka, ktorá je veľmi variabilná. Vďaka retiazke ju môžete nosiť crossbody, cez jedno rameno aj pomocou unikátneho držiaka v ruke.Pre mladé trendové dievčatá aj pre dámy s vlastným štýlom. Kokteil sviežich farieb a čisté línie sú klasikou, v ktorej si každá žena dokáže nájsť zaľúbenie. Názov inšpirovaný bohyňou dúhy Iris dokonale vystihuje farebnosť a štýl tejto kolekcie. Obľúbený model Kristyna má svoje miesto aj v kolekcií Iris. Variabilita možností nosenia je podporená aj modernou kombináciou farieb, ktorými sú červená, ružová a oranžová.

Produkt Dámska kabelka do ruky Kristyna Iris "ČERVENÁ" je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 23 x 17 x 8, farebné prevedenie je Bledoružová, červená, oranžová, materiál je pravá koža.

Tento produkt nájdete v skupine Kabelky do ruky od značky Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 23 x 17 x 8, farebné prevedenie je Bledoružová, červená, oranžová, je vyrobený z materiálu pravá koža.

Produkt Dámska kabelka do ruky Kristyna Iris "ČERVENÁ" patrí do skupiny produktov Dámske kabelky do ruky, vyrába ho značka Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 23 x 17 x 8, farebné prevedenie je Bledoružová, červená, oranžová, je vyrobený z materiálu pravá koža.

Dámska kabelka do ruky Kristyna Iris "ČERVENÁ" - parametre produktu

FarbaOranžová/Bledoružová/Červená
VeľkosťOranžová/Bledoružová/Červená
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Retiazky, Kabelky do ruky, Dámske kabelky do ruky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť23 x 17 x 8
FarbaBledoružová, červená, oranžová
Materiálpravá koža

Dámska kabelka do ruky Kristyna Iris "ČERVENÁ" - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka do ruky Kristyna Iris "ČERVENÁ" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka do ruky Kristyna Iris "ČERVENÁ" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?