Dámska crossbody kabelka vínová - David Jones Paige

Dámska crossbody kabelka vínová - David Jones Paige

Dámska crossbody kabelka vínová - David Jones Paige

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka vínová - David Jones Paige - popis produktu

Módna koženková crossbody značky David Jones menších rozmerov je ideálna do mesta aj na večierok. Hlavný úložný priestor je uzatvárateľný zipsom a následne klopou s malým ozdobným kaštieľom zlatej farby. Vnútri kabelka ponúka priestor s malou priehradkou na zips. Pre rýchly a pohodlný prístup k vašim drobnejším veciam vám poslúži vrecko na zips na zadnej vonkajšej strane kabelky. Popruh je fixný az časti má ozdobnú zlatú retiazku. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 25 x 16,5 x 9 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 73 cm Dĺžka popruhov: fixná dĺžka Kód tovaru: CM6726

Produkt Dámska crossbody kabelka vínová - David Jones Paige je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku David Jones, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka vínová - David Jones Paige - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaDavid Jones
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka vínová - David Jones Paige - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka vínová - David Jones Paige - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka vínová - David Jones Paige - ako nakúpiť najvýhodnejšie?