Dámska crossbody kabelka žltá - David Jones Afiinisha

Dámska crossbody kabelka žltá - David Jones Afiinisha

Dámska crossbody kabelka žltá - David Jones Afiinisha

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 33 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka žltá - David Jones Afiinisha - popis produktu

Pre ženy, ktoré vyhľadávajú luxus v podobe módnych, elegantných, syntetických kabeliek je tu značka David Jones a crossbody kabelka Afiinisha. Krásna, mäkšia, žltá kabelka s pevnejším dnom a hladkou klopou, ktorej dominuje kovová spona s krémovo sfarbeným pásikom, sa otvára otočným klipom (360 °). Pod klopou nájdete dve hlavné vrecká, jedno so zipsom a jedno s magnetickým nitom. V oboch nájdete ďalšie vrecká na drobnosti a cennosti. Ďalšie vrecko nájdete aj na zadnej strane kabelky. Spodnej strane dominujú kovové cvoky. Kabelku môžete nosiť aj cez plece, vybrať si možno z dvoch nastaviteľných popruhov. Skvelým doplnkom Vám bude v meste, ale aj v spoločnosti a v divadle. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 23 x 17 x 9,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: 2 ks, nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: 6213-1

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka žltá - David Jones Afiinisha patrí do skupiny produktov Crossbody kabelky, patrí pod značku David Jones, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka žltá - David Jones Afiinisha - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaDavid Jones
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka žltá - David Jones Afiinisha - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka žltá - David Jones Afiinisha - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka žltá - David Jones Afiinisha - ako nakúpiť najvýhodnejšie?