Dámska crossbody kabelka tmavo modrá - Herisson Saimona

Dámska crossbody kabelka tmavo modrá - Herisson Saimona

Dámska crossbody kabelka tmavo modrá - Herisson Saimona

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka tmavo modrá - Herisson Saimona - popis produktu

Módna crossbody dámska kabelka od značky Herisson. Kabelka sa hodí na všedné nosenie za zábavou, alebo na nákupy, či na rande. Má nevšedný jednoduchý dizajn, pritom pôsobí veľmi moderným dojmom. Vďaka mäkkej koženke je kabelka príjemne poddajná. Predný aj zadný diel kabelky ponúka menšie vrecká na zips a na klopu, ideálne na drobnosti ako kľúče, vreckovky či mobil. Hlavný úložný priestor zaistíte zipsom. Pre drobnosti tu máte aj menšie vrecká v podšívke. Popruh sa dá nastaviť na vami požadovanú dĺžku. Doplnky sú v módnej striebornej farbe. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 31 x 26 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 1052H386

Produkt Dámska crossbody kabelka tmavo modrá - Herisson Saimona patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky HERISSON v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku HERISSON, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka tmavo modrá - Herisson Saimona - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaHERISSON
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka tmavo modrá - Herisson Saimona - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka tmavo modrá - Herisson Saimona - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka tmavo modrá - Herisson Saimona - ako nakúpiť najvýhodnejšie?