Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - David Jones Flou

Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - David Jones Flou

Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - David Jones Flou

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - David Jones Flou - popis produktu

Tmavomodrá crossbody kabelka od značky David Jones, pre ženy aj dievčatá, do mesta, do spoločnosti aj na párty alebo prechádzku pri jazere. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! Túto krásnu kabelku je možné nosiť aj cez plece. Skladá sa zo syntetiky a lyka (slamy). Chlopňa kabelky sa otvára magnetom, hlavné vrecko je na zips a vo vnútri nájdete klasické voľné vrecko na telefón a vrecko so zipsom na ďalšie drobnosti. Malá pevná kabelka, s ktorou zažiarite! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlatá Rozmery: 22,5 x 16 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: - (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 6933-1

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - David Jones Flou patrí do skupiny produktov Crossbody kabelky, patrí pod značku David Jones, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - David Jones Flou - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaDavid Jones
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - David Jones Flou - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - David Jones Flou - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - David Jones Flou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?