Dámska crossbody kabelka taupe - David Jones Ima

Dámska crossbody kabelka taupe - David Jones Ima

Dámska crossbody kabelka taupe - David Jones Ima

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka taupe - David Jones Ima - popis produktu

Elegantná crossbody kabelka Ciri, v taupe farbe, od David Jones je dokonalou kombináciou funkčnosti a štýlového vzhľadu, ktorá vás nikdy nenechá v štichu. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní! Vnútri nájdete hlavný úložný priestor, ktorý je doplnený dodatočnými priehradkami pre jednoduchú organizáciu vašich drobností. Prehľadnosť zvyšuje uzatvárateľný zips a klapka s nápaditým zlatým zapínaním. Navyše, na zadnej strane je umiestnené praktické vrecko na rýchle uloženie alebo vytiahnutie. Vďaka nastaviteľnému popruhu si môžete vybrať, či kabelku budete nosiť cez plece alebo krížom. S množstvom dostupných farieb je tu určite tá pravá kabelka, ktorá osloví práve vás! Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery: 24,5 x 15 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: - (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: cm6710

Produkt Dámska crossbody kabelka taupe - David Jones Ima je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku David Jones, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka taupe - David Jones Ima - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaDavid Jones
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka taupe - David Jones Ima - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka taupe - David Jones Ima - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka taupe - David Jones Ima - ako nakúpiť najvýhodnejšie?