Dámska crossbody kabelka svetlohnedá - David Jones Alexa

Dámska crossbody kabelka svetlohnedá - David Jones Alexa

Dámska crossbody kabelka svetlohnedá - David Jones Alexa

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka svetlohnedá - David Jones Alexa - popis produktu

Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Vyberte si svetlohnedú perlu moderných crossbody kabeliek od značky David Jones. Táto mäkká dámska kabelka, ktorá drží svoj tvar, má niekoľko vreciek. Uložiť si tu môžete peňaženku, kľúče, make-up, okuliare, osobné potreby a aj telefón. Radí sa medzi malé modely s vrásčitým dizajnom. Ponúkne Vám priestrannú hlavnú kapsu so zipsom, vnútri ktorej sa nachádza voľná kapsička na telefón a vrecko so zipsom na drobnosti. Predná strana Vás zaujme logom a cvočkom potiahnutým koženkou. Jedná sa o chlopňu kabelky, ktorá sa otvora magnetom. Pod ňou je ďalšie vrecko na zips. Popruh kabelky je celý z koženky a úmerne široký ku kabelke. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 21,5 x 15 x 10,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná (7 dĺžok) Kód tovaru: 6504-1

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka svetlohnedá - David Jones Alexa je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku David Jones, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka svetlohnedá - David Jones Alexa - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaDavid Jones
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka svetlohnedá - David Jones Alexa - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka svetlohnedá - David Jones Alexa - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka svetlohnedá - David Jones Alexa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?