Dámska crossbody kabelka svetlo modrá - Coveri Palissa

Dámska crossbody kabelka svetlo modrá - Coveri Palissa

Dámska crossbody kabelka svetlo modrá - Coveri Palissa

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka svetlo modrá - Coveri Palissa - popis produktu

Táto štýlová kabelka vám bude parťáčkou na všetkých vašich cestách. Jej hlavné vrecko je na zips a je zaistené klopou na magnetický cvok a okrasným pásikom. Vnútri nájdete bočné vrecká v podšívke. V zadnej časti je k dispozícii ďalšie vrecko na zips pre drobnosti, ku ktorým chcete mať neustále rýchly prístup. Kabelka má mosadzné kovanie. Dlhý, nastaviteľný popruh umožní nosenie ako na ramene, tak aj do kríža. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete do 30tich dní. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: mosadzné Rozmery: 31 x 26 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: SXUG1680-3

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka svetlo modrá - Coveri Palissa patrí do skupiny produktov Crossbody kabelky, patrí pod značku Coveri World, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka svetlo modrá - Coveri Palissa - parametre produktu

Dámska crossbody kabelka svetlo modrá - Coveri Palissa - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka svetlo modrá - Coveri Palissa - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka svetlo modrá - Coveri Palissa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?