Dámska crossbody kabelka svetlofialová - David Jones Audrey

Dámska crossbody kabelka svetlofialová - David Jones Audrey

Dámska crossbody kabelka svetlofialová - David Jones Audrey

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka svetlofialová - David Jones Audrey - popis produktu

David Jones prichádza s jarnými novinkami. Tentokrát je to malý módny doplnok, ktorý si zamilujete. Túto prešívanú, svetlofialovú krásku budete nosiť najmä do mesta, na nákupy a hlavne za zábavou. Uložíte si tu tie najpotrebnejšie veci, ako je telefón, peňaženka, kľúče a make-up. Kabelka je obdĺžniková, ľahko zaoblená so štvorčekovým prešitím. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! Hlavné vrecko sa otvára zipsom, vnútornej časti nechýba vrecko na zips na drobnosti. Zaobísť sa musíte bez vrecka na zadnej strane. Popruh kabelky je luxusný, kovový. A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 16,5 x 11 x 6 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhov: jedna dĺžka, čiastočne odnímateľný Kód tovaru: CM6278

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka svetlofialová - David Jones Audrey patrí do skupiny produktov Crossbody kabelky, patrí pod značku David Jones, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka svetlofialová - David Jones Audrey - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaDavid Jones
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka svetlofialová - David Jones Audrey - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka svetlofialová - David Jones Audrey - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka svetlofialová - David Jones Audrey - ako nakúpiť najvýhodnejšie?