Dámska crossbody kabelka ružová - Vuch Coalie Fruity Dragon Drama

Dámska crossbody kabelka ružová - Vuch Coalie Fruity Dragon Drama

Dámska crossbody kabelka ružová - Vuch Coalie Fruity Dragon Drama

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka ružová - Vuch Coalie Fruity Dragon Drama - popis produktu

Vuch! Moderná crossbody kabelka pre ženy v ružovej a fuchsiovej farbe. Dá sa nosiť aj cez plece. Jednoduchá mäkká kabelka, ktorej nič nechýba! Jedná sa o menšiu až stredne veľkú kabelku, ktorá pojme všetky potrebné osobné veci ako je telefón, doklady s peňaženkou, kľúče od domu aj od auta. Nesmieme zabudnúť na nejaký menší diár, obal na okuliare či ľahkú šatku. Každodenný program vám už nič nepokazí. Hlavné vrecko je na zips. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: textil, syntetika Objem: 2 L Kovanie: ružové/fuchsiové Hmotnosť: 0,10 kg Rozmery (max.): 20 x 16,5 x 5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód: P11389

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky VUCH v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka ružová - Vuch Coalie Fruity Dragon Drama je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku VUCH, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske kabelky cez plece od značky VUCH, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska crossbody kabelka ružová - Vuch Coalie Fruity Dragon Drama - parametre produktu

Dámska crossbody kabelka ružová - Vuch Coalie Fruity Dragon Drama - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka ružová - Vuch Coalie Fruity Dragon Drama - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka ružová - Vuch Coalie Fruity Dragon Drama - ako nakúpiť najvýhodnejšie?