Dámska crossbody kabelka modrá - Firenze Casia

Dámska crossbody kabelka modrá - Firenze Casia

Dámska crossbody kabelka modrá - Firenze Casia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka modrá - Firenze Casia - popis produktu

Dámska modrá crossbody kabelka od značky Firenze v modernom, športovom štýle. Praktický strih a príjemná textília. Táto crossbody ľahko oživí váš športový outfit. Na prednej aj zadnej strane nájdete menšie vrecká na drobnosti, ktoré zaistíte zipsom. Hlavný úložný priestor sa zatvára zipsom, vo vnútri nájdete vrecko na zips a otvorené priehradky v podšívke. Látkový široký popruh z odolnej textílie, podčiarkuje uvoľnený dojem z tohto modelu. Kovanie je tmavostriebornej farby. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: textílie Kovanie: tmavostrieborné Rozmery (max.): 21 x 14 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: HG9923

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky FIRENZE v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka modrá - Firenze Casia je možné nájsť medzi produktmi v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku FIRENZE, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka modrá - Firenze Casia - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaFIRENZE
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka modrá - Firenze Casia - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka modrá - Firenze Casia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka modrá - Firenze Casia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?