Dámska crossbody kabelka Mia Vera

Dámska crossbody kabelka Mia Vera "LAMB"

Dámska crossbody kabelka Mia Vera

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka Mia Vera "LAMB" - popis produktu

Mia je jednoduchá menšia crossbody kabelka, ktorá sa hodí vždy, keď so sebou netreba brať práve veľké tašky.Kolekcia na jar/leto 2021 s názvom Primavera prichádza nie len s originálnym ornamentálnym motívom, ale aj s minimalistickejším prevedením v podobe kabeliek a ruksakov vyrobených z koží rôznych farieb. Praktický a zároveň zaujímavý model z kolekcie PRIMAVERA, konkrétne zo série 'VERA', je šperkom, vďaka ktorému vyniknete v dave aj v ležérnom tričku a denimových nohaviciach.

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 26 x 22 x 13, farebné prevedenie je béžová, tmavomodrá, vínová, materiál je pravá koža.

Produkt Dámska crossbody kabelka Mia Vera "LAMB" patrí do skupiny produktov Crossbody kabelky, patrí pod značku Dajana Rodriguez, vo veľkosti 26 x 22 x 13, farebné prevedenie je béžová, tmavomodrá, vínová, materiálové zloženie pravá koža.

Dámska crossbody kabelka Mia Vera "LAMB" - parametre produktu

FarbaTmavomodrá/Bežová/Vínová
VeľkosťTmavomodrá/Bežová/Vínová
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť26 x 22 x 13
Farbabéžová, tmavomodrá, vínová
Materiálpravá koža

Dámska crossbody kabelka Mia Vera "LAMB" - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka Mia Vera "LAMB" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka Mia Vera "LAMB" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?