Dámska crossbody kabelka Mia Aurora

Dámska crossbody kabelka Mia Aurora "ČIERNA"

Dámska crossbody kabelka Mia Aurora

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka Mia Aurora "ČIERNA" - popis produktu

Mia je jednoduchá menšia crossbody kabelka, ktorá sa hodí vždy, keď so sebou netreba brať práve veľké tašky.Kolekciou Aurora rozjasníme vaše dni ... Za zrodom tejto neobvyklej kolekcie stojí každodenné dianie okolo nás. Na kontraste hlbokých petrolejových a čiernych tónov kože sme vyzdvihli bohato vyšívané, naturálne motívy, ktoré reprezentujú radosť z maličkostí a nádej v lepšie dni. Ústredný motív vtáčika symbolizuje návrat k slobode a víziu voľnosti.

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, veľkosť odpovedá označeniu 26 x 22 x 13, farebné prevedenie je ČIERNA, materiál je pravá koža.

Produkt Dámska crossbody kabelka Mia Aurora "ČIERNA" patrí do skupiny produktov Crossbody kabelky, patrí pod značku Dajana Rodriguez, vo veľkosti 26 x 22 x 13, farebné prevedenie je ČIERNA, materiálové zloženie pravá koža.

Dámska crossbody kabelka Mia Aurora "ČIERNA" - parametre produktu

FarbaČierna
VeľkosťČierna
MateriálPravá koža
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť26 x 22 x 13
FarbaČIERNA
Materiálpravá koža

Dámska crossbody kabelka Mia Aurora "ČIERNA" - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka Mia Aurora "ČIERNA" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka Mia Aurora "ČIERNA" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?