Dámska crossbody kabelka čierna - Laura Biaggi Ophia

Dámska crossbody kabelka čierna - Laura Biaggi Ophia

Dámska crossbody kabelka čierna - Laura Biaggi Ophia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka čierna - Laura Biaggi Ophia - popis produktu

Štýlová dámska kabelka s nádychom talianskeho šarmu do vášho šatníka. Dámska koženková kabelka pre Vašu každú výnimočnú chvíľu. Pod chlopňou sa schováva priestor na uloženie vašich najdôležitejších vecí. Ucho je na pripnutie, koženkové, na nosenie ako na ramene, tak v ruke. Módny zvierací design, so zlatými doplnkami, na zvýraznenie vášho slávnostného či večerného outfitu. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 24 x 17,5 x 8 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: LB210220

Produkt Dámska crossbody kabelka čierna - Laura Biaggi Ophia je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Laura Biagii v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Laura Biagii, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka čierna - Laura Biaggi Ophia - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaLaura Biagii
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka čierna - Laura Biaggi Ophia - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka čierna - Laura Biaggi Ophia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka čierna - Laura Biaggi Ophia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?