Dámska crossbody kabelka biela - Paolo Bags Adsaast

Dámska crossbody kabelka biela - Paolo Bags Adsaast

Dámska crossbody kabelka biela - Paolo Bags Adsaast

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka biela - Paolo Bags Adsaast - popis produktu

Väčšia mäkká crossbody kabelka, ktorú môžete nosiť aj cez plece sa podobá poštovým taškám. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Talianska značka Paolo Bags prináša lacnú, módnu a štýlovú kabelku v bielej farbe. Bude skvelým doplnkom v meste, na prechádzke aj pri zábave s priateľmi. Hlavné vrecko na zips prekrýva klopa, ktorá sa zatvára magnetickým cvokom. Podšívka klopy je z umelého semišu. Opasok na klope kabelky, ku ktorému sa pripája magnet, má podobu čierneho 'koženého' opasku s mosadznou sponou. Nechýba tu vrecko so zipsom na zadnej strane. Popruh je podšitý látkou. Vnútorné priestory ponúknu tri menšie vrecká na telefón, drobnosti a cennosti. A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 34 x 29 x 3,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: PB601-7

Produkt Dámska crossbody kabelka biela - Paolo Bags Adsaast patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Paolo Bags v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Crossbody kabelky, patrí pod značku Paolo Bags, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka biela - Paolo Bags Adsaast je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske kabelky cez plece od značky Paolo Bags, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Dámska crossbody kabelka biela - Paolo Bags Adsaast - parametre produktu

Dámska crossbody kabelka biela - Paolo Bags Adsaast - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka biela - Paolo Bags Adsaast - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka biela - Paolo Bags Adsaast - ako nakúpiť najvýhodnejšie?