Dámska čierna lesklá elegantná eko kožená bunda - L

Dámska čierna lesklá elegantná eko kožená bunda - L

Dámska čierna lesklá elegantná eko kožená bunda - L

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 38,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska čierna lesklá elegantná eko kožená bunda - L - popis produktu

Táto dámska lesklá čierna eko kožená bunda je elegantný a štýlový doplnok pre vašu kolekciu oblečenia. Je vyrobená z vysokej kvality materiálov, ktoré zaručujú pohodlie a odolnosť. Zvršok bundy je vyrobený z 100% viskózy, čo z neho robí mäkký a príjemný na dotyk. Povrch je vyrobený z 100% polyuretánu, čo mu dodáva lesklý vzhľad a chráni ho pred vonkajšími vplyvmi. Obloženie bundy je vyrobené z 100% polyesteru, čo zaručuje tepelnú izoláciu a pohodlné nosenie v chladnejších dňoch. Táto bunda je ideálna na vytvorenie dokonalého outfitu pre rôzne príležitosti, ako sú pracovné stretnutia, večierky alebo prechádzky po meste. Doprajte si tento výnimočný kúsok do svojej šatníkovej zbierky a budete vždy vyzerať štýlovo a sofistikovane.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosťVýškaObvod hrudníkaRukáv DĺžkaS160-1648259M162-1728661L164-1749163XL166-17896652XL168-18010067AKO VYBRAŤ SPRÁVNU VEĽKOSŤ?Pre výber správnej veľkosti je potrebné zistiť svoje miery. Pripravte si krajčirský meter a poďme nato!Obvod hrudníkaMerajte sa v najširšej časti hrudníka, cez prsia.Obvod pásuMerajte sa v najužšej časti brucha.Obvod bokovMerajte sa v najširšej časti bedier.Tip: Ak je vaša nameraná veľkosť rovnaká ako veľkosť uvedená v tabuľke, odporúčame objednať si väčšiu veľkosť.Neviete si vybrať tú správnu veľkosť? Kontaktujte nás, radi Vám pomôžeme.

Produkt Dámska čierna lesklá elegantná eko kožená bunda - L patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka HONEY WINTER, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti L, farebná verzia je ČIERNA, materiálové prevedenie je 100% Polyester, 100% Polyuretán, 100% Viskóza, Podšívka, povrchová úprava, vrchná, Zvršok.

Dámska čierna lesklá elegantná eko kožená bunda - L - parametre produktu

VeľkosťL
Strihjednoduchý
Farbačierna
Modelkana sebe veľkosť S. Rozmery modelu: výška 175 cm, poprsie 84 cm, pás 65 cm, boky 92 cm
Výstrihstojačik
Praniechemické
Dĺžkakrátka
Zateplenienezateplené
Vzorjednofarebný
Materiálzvršok - 100% viskóza; povrchová úprava - 100% polyuretán; podšívka - 100% polyester
KategóriaBundy, Dámske bundy
ZnačkaHONEY WINTER, Rouzit
VeľkosťL
FarbaČIERNA
Materiál100% Polyester, 100% Polyuretán, 100% Viskóza, Podšívka, povrchová úprava, vrchná, Zvršok

Dámska čierna lesklá elegantná eko kožená bunda - L - história ceny a dostupnosti

Dámska čierna lesklá elegantná eko kožená bunda - L - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska čierna lesklá elegantná eko kožená bunda - L - ako nakúpiť najvýhodnejšie?