Dámska cestovná taška Cestovná taška Artemis

Dámska cestovná taška Cestovná taška Artemis "GULL"

Dámska cestovná taška Cestovná taška Artemis

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska cestovná taška Cestovná taška Artemis "GULL" - popis produktu

V tomto prevedení ide o veľmi elegantnú a trendy cestovnú tašku.Luxusná a zároveň hravá -  taká je kolekcia na jeseň a zimu 2021. Kolekcia Artemis prichádza s originálnym spojením prírodných aj historických motívov s modernými prvkami. Vďaka jemne zdobenej cestovanej tašky z tejto kolekcie vyniknete v akomkoľvek outfite kdekoľvek, či už na dovolenke alebo na víkendovom výlete. Prírodné vzory v modernom mestskom prostredí jednoznačne upútajú pozornosť. Zemité farby sa jednoducho kombinujú a dopĺňajú s rôznymi farbami a štýlmi.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske tašky, patrí značke Dajana Rodriguez, je vyrobený vo veľkosti 45 x 30 x 24, vo farbe hnedá, sivá, z materiálu pravá koža, nájdete ho v e-shope Dajanarodriguez.sk.

Produkt Dámska cestovná taška Cestovná taška Artemis "GULL" patrí do skupiny produktov Cestovné tašky, je v ponuke značky Dajana Rodriguez, vo veľkosti 45 x 30 x 24, vo farbe hnedá, sivá, materiál je pravá koža v ponuke e-shopu Dajanarodriguez.sk.

Dámska cestovná taška Cestovná taška Artemis "GULL" - parametre produktu

FarbaSivá/Hnedá
VeľkosťSivá/Hnedá
MateriálPravá koža
KategóriaTašky, Dámske tašky, Cestovné tašky
ZnačkaDajana Rodriguez
Veľkosť45 x 30 x 24
Farbahnedá, sivá
Materiálpravá koža
E-shopDajanarodriguez.sk

Dámska cestovná taška Cestovná taška Artemis "GULL" - história ceny a dostupnosti

Dámska cestovná taška Cestovná taška Artemis "GULL" - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska cestovná taška Cestovná taška Artemis "GULL" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?