Taška Dakine #6549222

Taška Dakine #6549222

Taška Dakine #6549222

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Taška Dakine - popis produktu

Skladacia vodeodolná cestovná taška značky Dakine.- dva odnímateľné nastaviteľné polstrované popruhy na nosenie cez rameno- dve bočné vystužené rukoväte a bočné madlo na prenášanie- model: Ranger Duffle- úložný priestor: hlavné vrecko, vnútorné vrecko, bočné vrecko- zapínanie: dvojcestný zips- vlastnosti: vodotesný, pevný, odolný- objem: 60 l- rozmery: 33 x 30 x 61 cmMateriál: 100% recyklovaný polyester

Produkt Taška Dakine #6549222 patrí do skupiny produktov Cestovné tašky, je v ponuke značky Dakine, vo veľkosti ONE SIZE, vo farbe Other v ponuke e-shopu Factcool.sk a je určený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cestovné kufre od značky Dakine, vo veľkosti ONE SIZE, farebná verzia je Other, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je vhodný unisex.

Produkt Taška Dakine #6549222 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cestovná batožina, patrí značke Dakine, vo veľkosti ONE SIZE, vo farebnej verzii Other, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je prispôsobený unisex.

Taška Dakine - parametre produktu

FarbaOther
VeľkosťOther
Určenieunisex
KategóriaTašky, Batohy, Kufre, Cestovné tašky, Cestovné kufre, Cestovná batožina
ZnačkaDakine
VeľkosťONE SIZE
FarbaOther
Určenieunisex
E-shopFactcool.sk

Taška Dakine - história ceny a dostupnosti

Taška Dakine - ďalšie zaujímavé produkty

Taška Dakine - ako nakúpiť najvýhodnejšie?