Daily Pack - 30 balíčkov

Daily Pack - 30 balíčkov

Daily Pack - 30 balíčkov

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Daily Pack - 30 balíčkov - popis produktu

Prečo odporúčame multivitamín BioTechUSA Daily Pack?

  • V každom vrecúšku je 7 ks tabliet a kapsúl
  • Obsahuje vitamíny; minerálne látky; organický horčík a zinok
  • Obsahuje rybí tuk bohatý na omega 3 mastné kyseliny
  • Niektoré účinné látky prispievajú k riadnemu fungovaniu1 imunitného systému.
  • Obsahuje určité zložky2; prispievajúce k ochrane buniek pred oxidačným stresom.
  • Dané komponenty sa zúčastňujú riadnej látkovej výmeny makroživín3
  • Obsah tiamínu prispieva k správnemu fungovaniu srdca4
  • Niektoré účinné látky5 prispievajú k správnemu fungovaniu nervového systému.
  • Obsahuje rastlinné výťažky; tráviace enzýmy a lecitín.
  • Praktické balenie; postačujúce na 30 dní
  • Neobsahuje lepok ani laktózu
  • Neobsahuje oxid titaničitý
7 ks tabliet a kapsúl s 37 aktívnymi účinnými látkami

Tvoj každodenný život je náročný; veľa trénuješ; prípadne vrcholovo športuješ? Ak sa ti jednotabletkové verzie nezdajú dosť mnohostranné; potom už iste máš za sebou pokusy zostaviť z množstva rôznych prípravkov svoj vlastný balíček výživových doplnkov. More tabliet a kapsúl ťa celkom pohltilo? Tie časy sa už skončili! My sme už pripravili tvoju sadu: k vitamínom a minerálnym látkam sme vybrali aj omega 3; lecitín a rastlinné výťažky; medzi nimi aj výťažok z hroznových jadierok a enzýmy.

1Vitamíny A; C; D; B6 a B12; ako aj folát; selén; železo a zinok prispievajú k normálnemu fungovaniu imunitného systému.

2Zinok; mangán; selén; vitamíny E; C a B2 prispievajú k ochrane buniek pred oxidačným stresom.

3Obsah chrómu; biotínu a zinku v produkte zohráva úlohu v normálnom metabolizme makroživín.

Obsah vitamínu 4B1 prispieva k správnemu fungovaniu srdca.

5Obsah jódu; biotínu; horčíka; vitamínov C; B1; B2; B3; B6 a B12 v produkte prispieva k riadnemu fungovaniu nervového systému

Dôležitou súčasťou 37 aktívnych účinných látok sú aj rastlinné zložky. Okrem výťažku z hroznových jadierok a výťažku z cesnaku bez vône obsahuje aj kurkumu; škoricu; zázvor; a lecitín získaný zo sójových bôbov podávame v samostatnej kapsule.

Aj enzýmov štiepiacich bielkoviny poznáme veľa druhov; do produktu sme zaradili bromelain a papain; získaný z ananásu a papáje.

Na každý deň jedno vrecúško

Daily Pack je profesionálne zostavený výber; v dennej dávke v jednom vrecúšku sú tablety a kapsule s 1 účinnou látkou rovnako ako viaczložkové. A tak každý balíček v optimálnom pomere obsahuje mikroživiny a iné užitočné zložky. Schovaj si ho do vrecka každý deň; ujedaj z neho podľa nasledujúceho odporúčania a doplň si denný prísun vitamínov!

Komu odporúčame multivitamín BioTechUSA Daily Pack?
  • Tomu; kto si chce doplniť dennú potrebu vitamínmi; minerálnymi látkami; kapsulou omega 3; rastlinnými výťažkami a enzýmami.
  • Tomu; kto chce jediným prípravkom doplniť svoju dennú potrebu.
  • A tiež tomu; kto športuje alebo hľadá mnohostranný balíček výživových doplnkov k aktívnemu životnému štýlu.
Čo obsahuje multivitamín Daily Pack?
ÚČINNÉ LÁTKY
Multivitamin & Multimineral

Denná dávka: 1 tableta; Počet dávok v balení: 30

RVH%*1 tableta
 
Vitamín A1600 µg200%
Tiamín6;0 mg545%
Riboflavín6;0 mg429%
Niacín (ako nikotínamid)60 mg375%
Kyselina pantoténová20 mg333%
Vitamín B64;0 mg286%
Kyselina listová400 μg200%
7Biotín21;3 μg43%
Vitamín B1218 μg720%
Vitamín D10 μg200%
Vitamín E26;8 mg223%
7Vápnik268 mg34%
Železo28 mg200%
Mangán2;0 mg100%
Jód300 µg200%
Selén20 µg36%
Fosfor210 mg30%
7Chróm23 µg58%
Molybdén30 µg60%
CaZnMgDenná dávka: 1 tableta; Počet dávok v balení: 30 
7Vápnik32;0 mg4%
Horčík (6z organických zdrojov)100 mg27%
7Zinok (6z organických zdrojov)4;8 mg48%
Grape SeedDenná dávka: 1 kapsula; Počet dávok v balení: 30 
Extrakt z hroznových jadierok110 mg**
Omega-3Denná dávka: 1 mäkká želatínová kapsula; Počet dávok v balení: 30 
Rybí olej- z toho Omega-3- z toho EPA- z toho DHA1000 mg300 mg165;5 mg103;5 mg********
LecithinDenná dávka: 1 mäkká želatínová kapsula; Počet dávok v balení: 30 
Lecitín1200 mg**
Vitamin C1000Denná dávka: 1 tableta; Počet dávok v balení: 30 
Vitamín C1000 mg1250%
Prášok z citrónovej kôry43 mg**
Prášok zo šípok30 mg**
Prášok z bazových kvetov4;3 mg**
Plants & EnzymesDenná dávka: 1 tableta; Počet dávok v balení: 30 
7Zinok (6z organických zdrojov)1;8 mg18%
7Biotín8;8 μg18%
7Chróm7;0 μg18%
Extrakt z hľúz cesnaku100 mg**
Extrakt z koreňa ďumbiera100 mg**
Extrakt z podzemku kurkumy105;3 mg**
Extrakt z kôry škorice89;3 mg**
Bromelaín50 mg**
Papaín25 mg**
7Celkové množstvo v dennej dávke (1 balíček): Vápnik: 300 mg (38%**); Zinok: 6;6 mg (66%**); Biotín: 30 μg (60%**); Chróm: 30 μg (75%**). **Referenčná výživová hodnota. ***Hodnota RVH nie je stanovená.6Pojem „organický“ nie je synonymom pojmu „bio“podľa nariadenia EÚ 2018/848

Balíček výživových doplnkov Daily Pack; podobne ako všetky ostatné produkty BioTechUSA; obsahuje bezpečné; starostlivo vyberané zložky.

Ako užívať multivitamín Daily Pack BioTechUSA?

Denne zapi obsah 1 vrecúška pohárom vody. Obsah jedného vrecúška: 1 tableta Multivitamin & Multimineral; 1 tableta CaZnMg; 1 mäkká gélová kapsula omega 3; 1 mäkká gélová kapsula Lecitínu; 1 tableta Plants & Enzymes; 1 kapsula Grape Seed; 1 tableta vitamínu C 1000. Neužívať nalačno! Neprekračuj odporúčanú dennú dávku!

Produkt uchovávaj mimo dosahu detí! Potravinový doplnok nenahrádza vyváženú a pestrú stravu a zdravý životný štýl! Neodporúča sa pre deti; tehotné alebo dojčiace ženy. Užívanie produktu sa neodporúča pri diagnostikovaných základných chorobách a užívaní iných liekov!

Zloženie

MULTIVITAMIN & MULTIMINERAL TABLETA: vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej; objemové činidlo (celulózový gél); fumaran železnatý; DL-alfa-tokoferylacetát prípravok [DL-alfa-tokoferylacetát; protihrudkujúca látka (oxid kremičitý)]; nikotínamid; povlaková látka [stabilizátory (očkovaný kopolymér polyvinylalkoholu s polyetylénglykolom; polyvinylalkohol); protihrudkujúca látka (mastenec; mono- a diglyceridy mastných kyselín); farbivo (oxidy a hydroxidy železa)]; protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín; oxid kremičitý); D-pantotenát vápenatý; retinyl acetát prípravok [stabilizátor (arabská guma); retinyl acetát; antioxidant (alfa-tokoferol); protihrudkujúca látka (fosforečnany vápenaté)]; molybdénan sodný; tiamín mononitrát; síran manganatý; riboflavín; pyridoxínhydrochlorid; seleničitan sodný; vitamín D prípravok [kukuričný škrob; zahusťovadlo (arabská guma); protihrudkujúca látka (oxid kremičitý); antioxidanty (askorbát sodný; výťažok bohatý na tokoferol); cholekalciferol]; kyanokobalamín; L-metylfolát vápenatý; jodid draselný; chlorid chromitý; D-biotín.

CaZnMg TABLETA: bisglycinát horečnatý; objemové činidlo (celulózový gél); vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej; povlaková látka [stabilizátory (očkovaný kopolymér polyvinylalkoholu s polyetylénglykolom; polyvinylalkohol); protihrudkujúce látky (mastenec; mono- a diglyceridy mastných kyselín)]; protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín; oxid kremičitý); bisglycinát zinočnatý.

OMEGA-3 MÄKKÁ ŽELATÍNOVÁ KAPSULA: prípravok z rybieho oleja 69% [rybí olej; antioxidant (výťažok bohatý na tokoferol); slnečnicový olej]; kapsula [želatína; zvlhčovadlo (glycerol); voda].

LECITHIN MÄKKÁ ŽELATÍNOVÁ KAPSULA:sójový lecitín 67%; kapsula [želatína; zvlhčovadlo (glycerol); voda]; olej zo sójového bôbu.

PLANTS & ENZYMES TABLETA: objemové činidlo (celulózový gél); kurkuma (Curcuma longa) extrakt z podzemku 11%; prípravok z extraktu ďumbiera [ďumbier (Zingiber officinale) extrakt z podzemku; maltodextrín] 11%; prípravok z extraktu cesnaku bez zápachu [cesnak (Allium sativum) extrakt z hľúz; maltodextrín] 10%; škorica (Cinnamomum zeylanicum) extrakt z kôry 9;1%; bromelaín z ananásu (1200 GDU/g) 8;5%; papaín z papáje (1;5 FIP U/mg) 4;2%; povlaková látka [stabilizátory (očkovaný kopolymér polyvinylalkoholu s polyetylénglykolom; polyvinylalkohol); protihrudkujúce látky (mastenec; mono- a diglyceridy mastných kyselín); farbivo (oxidy a hydroxidy železa)]; glukonát zinočnatý; protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín; oxid kremičitý); chlorid chromitý; D-biotín.

GRAPE SEED KAPSULA: objemové činidlá (celulózový gél; vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej); kapsula [želatína; povlaková látka (šelak); farbivo (oxidy a hydroxidy železa); regulátory kyslosti (hydroxid amónny; hydroxid draselný)]; hrozno (Vitis vinifera) extrakt z jadierok 15%; protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín; oxid kremičitý).

VITAMIN C1000 TABLETA: kyselina L-askorbová; objemové činidlo (celulózový gél); kukuričný škrob; povlaková látka [stabilizátory (očkovaný kopolymér polyvinylalkoholu s polyetylénglykolom; polyvinylalkohol); protihrudkujúca látka (mastenec; mono- a diglyceridy mastných kyselín)]; prípravok z bylín (prášok zo šípok 1;7%; maltodextrín; prášok z bazových kvetov 0;24%); prášok z citrónovej kôry 2;4%; protihrudkujúca látka (horečnaté soli mastných kyselín; oxid kremičitý). Vyrobené v závode kde sa vyrábajú potraviny obsahujúce mlieko; vajcia; lepok; sóju; arašidy; zeler; kôrovce; ryby; mäkkýše; oxid siričitý a orechy.

Upozornenie: Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Nevhodné pre deti; tehotné a dojčiace ženy; a pre osoby trpiace na ochorenia kardiovaskulárneho systému; pečene a obličiek. Neužívajte súčasne s antiepileptikami; sedatívami; nesteroidnými protizápalovými liekmi a sulfónamidovými antibiotikami! Pacienti s tvorbou oxalátových obličkových kameňov môžu vitamín C užívať len po súhlase lekára. Obsahuje železo; vo väčšom množstve môže byť škodlivé pre deti. V prípade náhodného predávkovania; okamžite kontaktujte lekára. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada pestrej stravy. Nevhodné pre osoby alergické (precitlivené) na niektorú z látok uvedených v zložení produktu.Alergény: produkt obsahuje mušle; sóju a ryby.Skladovanie: Uchovávajte dobre uzatvorené na suchom mieste pri teplote 5 – 25°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 70%; mimo dosahu zdrojov tepla a priameho slnečného žiarenia.

Daily Pack - 30 balíčkov - parametre produktu

KategóriaMultivitamíny

Daily Pack - 30 balíčkov - história ceny a dostupnosti

Daily Pack - 30 balíčkov - ďalšie zaujímavé produkty

Daily Pack - 30 balíčkov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?