D'Addario Planet Waves PW-GS-25 Čierna 7,5 m Rovný - Rovný

D'Addario Planet Waves PW-GS-25 Čierna 7,5 m Rovný - Rovný

D'Addario Planet Waves PW-GS-25 Čierna 7,5 m Rovný - Rovný

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 37,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

D'Addario Planet Waves PW-GS-25 Čierna 7,5 m Rovný - Rovný - popis produktu

TRS kábel zo série Custom so štandardnými rovnými 6,3 mm konektormi pozlátenými 24karátovým zlatom pre vynikajúci prenos signálu a odolnosť proti korózii. Sú ideálne na prepojenie gitary a nahrávacieho rozhrania, pre napájané reproboxy, stereo gitarové výstupy alebo všade tam, kde je potrebný vyvážený kábel. V kábli sú vedené odkysličené medené vodiče s nízkym kapacitným odporom, ktoré zaručujú čistý zvuk. Chránené sú dvojitou vrstvou tienenia, ktoré zabezpečujú tichý chod. Dĺžka kábla: 7,62 m. Krajina pôvodu: USA ~ Dĺžka: 8 m Dĺžka: 7,5 m Konektor typu A: Jack 6,3 mm stereo samec Farba: Čierna Variant: Rovný - Rovný Konektor typu B: Jack 6,3 mm stereo samec Zalomenie konektora: Rovný - Rovný

Tento produkt nájdete v skupine Káble bez konektorov, je v ponuke značky D'Addario Planet Waves, farebný variant je Black, v ponuke predajcu Muziker.sk.

D'Addario Planet Waves PW-GS-25 Čierna 7,5 m Rovný - Rovný - parametre produktu

D'Addario Planet Waves PW-GS-25 Čierna 7,5 m Rovný - Rovný - história ceny a dostupnosti

D'Addario Planet Waves PW-GS-25 Čierna 7,5 m Rovný - Rovný - ďalšie zaujímavé produkty

D'Addario Planet Waves PW-GS-25 Čierna 7,5 m Rovný - Rovný - ako nakúpiť najvýhodnejšie?