Cyklistika žien top Kilpi VAI-W tmavomodrý

Cyklistika žien top Kilpi VAI-W tmavomodrý

Cyklistika žien top Kilpi VAI-W tmavomodrý

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 28,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Cyklistika žien top Kilpi VAI-W tmavomodrý - popis produktu

Cyklistika žien top Kilpi VAI-W tmavomodrý Dámsky cyklistický top Kilpi VAI-W sa naplno využije v horúcom letnom počasí. Je ľahký, vzdušný a materiál OPTI-DRY rýchlo schne. Či už sa vyberiete na krátky výlet alebo na horskom bicykli, vždy oceníte, ako dres VAI-W sedí a zostáva na svojom mieste. Je to vďaka jeho pružnosti a rozšírenej zadný lem so silikónom. Tri praktické vrecká na na zadnej strane, kam sa zmestí všetko od cenností až po plnohodnotné občerstvenie. Výhody dámskeho cyklistického topu Kilpi VAI-W: rýchloschnúci materiál OPTI-DRY vysoká elasticita predĺžený zadný lem protišmyková silikónová potlač na leme tri praktické vrecká na zadnej strane výrez na chrbte a pohodlné široké ramienka Špecifikácia: OPTI-DRYPovrch tkaniny: rýchloschnúciTkanina: 4-cestný elastický materiálStrih: SlimŠvy: ploché švyVrecká: 3 zadné vreckáGolier: okrúhly výstrihSpodný lem: elastický s protišmykovou silikónovou úpravouIné: reflexné prvky100% POLYESTER Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Cyklistika žien top Kilpi VAI-W tmavomodrý

Produkt Cyklistika žien top Kilpi VAI-W tmavomodrý je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske topy, patrí pod značku Kilpi, je vyrobený vo veľkosti 46.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické dresy, vyrába ho značka Kilpi, je vyrobený vo veľkosti 46.

Cyklistika žien top Kilpi VAI-W tmavomodrý - parametre produktu

Veľkosť34
Veľkosť36
Veľkosť38
Veľkosť40
Veľkosť42
Veľkosť44
Veľkosť46
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategóriaDámske topy, Dresy, Cyklistické dresy, Cyklistika
ZnačkaKilpi
Veľkosť46

Cyklistika žien top Kilpi VAI-W tmavomodrý - história ceny a dostupnosti

Cyklistika žien top Kilpi VAI-W tmavomodrý - ďalšie zaujímavé produkty

Cyklistika žien top Kilpi VAI-W tmavomodrý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?