Cyklistika žien dres Kilpi ADAMELLO-W ružový

Cyklistika žien dres Kilpi ADAMELLO-W ružový

Cyklistika žien dres Kilpi ADAMELLO-W ružový

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 37,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Cyklistika žien dres Kilpi ADAMELLO-W ružový - popis produktu

Cyklistika žien dres Kilpi ADAMELLO-W ružový Dámsky cyklistický dres Kilpi ADAMELLO-W je vyrobený z ľahkého, priedušného a rýchloschnúceho materiálu OPTI-DRY. Celorozopínací dizajn s vysokým golierom je univerzálnym riešením na cestnú alebo horskú cyklistiku. Vďaka silikónovým protišmykovým lemom rukávov a spodného okraja dres perfektne sedí a nevyhrňuje sa. Dres je ušitý plochými švami pre maximálne pohodlie a sieťované vložky v podpazuší zvyšujú priedušnosť. Do šikovne navrhnutých zadných vreciek so zipsom sa zmestí všetko, čo potrebujete. Dres je vybavený množstvom reflexných prvkov. Kilpi ADAMELLO-W je k dispozícii v niekoľkých farbách. Vlastnosti produktu Šport: CYKLISTIKAZloženie: 90% POLYESTER 10% ELASTAN, 100% POLYESTERPovrch tkaniny: rýchloschnúciTkanina: 4-cestný elastický materiálStrih: SlimŠvy: ploché švyVrecká: 1 zadné vrecko na zips, 3 zadné vreckáZipsy: nylonSpodný lem: elastický s protišmykovou silikónovou úpravouIné: reflexné prvkyRukávy: Pogumované rukávy Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Cyklistika žien dres Kilpi ADAMELLO-W ružový

Produkt Cyklistika žien dres Kilpi ADAMELLO-W ružový patrí do skupiny produktov Cyklistické dresy, vyrába ho značka Kilpi, je vyrobený vo veľkosti 46.

Cyklistika žien dres Kilpi ADAMELLO-W ružový - parametre produktu

Veľkosť34
Veľkosť36
Veľkosť38
Veľkosť40
Veľkosť42
Veľkosť44
Veľkosť46
FunkčnéÁNO
IntrastatMikiny a roláky-1,00-61099090
KategóriaDresy, Cyklistické dresy, Cyklistika
ZnačkaKilpi
Veľkosť46

Cyklistika žien dres Kilpi ADAMELLO-W ružový - história ceny a dostupnosti

Cyklistika žien dres Kilpi ADAMELLO-W ružový - ďalšie zaujímavé produkty

Cyklistika žien dres Kilpi ADAMELLO-W ružový - ako nakúpiť najvýhodnejšie?