Curaprox Travel set rúžový

Curaprox Travel set rúžový

Curaprox Travel set rúžový

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Curaprox Travel set rúžový - popis produktu

Či už ide o štýlovosť či zdravý úsmev, tento cestovný set boduje naplno. So skladacou zubnou kefkou, ovocnou zubnou pastou a dvomi medzizubnými kefkami máte dokonalú starostlivosť vždy poruke. Vďaka rozmerom 9,5 x 6 cm si cestovný set ľahko nájde miesto nielen v cestovnej taške, ale aj v kabelke či jednoducho vo vrecku.

Obsah:

• Skladacia zubná kefka CS 5460

• Zubná pasta CURAPROX BE YOU 10 ml

• Medzizubné kefky CPS 07 prime a CPS 09 prime

• Držiak na medzizubné kefky UHS 409

• Krytka na medzizubnú kefku

S neodolateľnými náhradnými hlavičkami si nadizajnutete vlastnú kefku a zároveň šetríte prírodu.

V cestovnej sade Curaprox Travel Set nájdete všetko pre kvalitnú ústnu hygienu. Skladacia kefka Curaprox s veľmi jemnými a hustými vláknami, cestovné balenie bieliacej zubnej pasty Curaprox Be You, dve medzizubné kefky a držiak na medzizubné kefky. To všetko v praktickej plastovej škatuľke, ktorá vám na cestách nezaberie miesto v batožine.

BE YOU pasta sa postará o to, aby si vaše zuby prinavrátili či udržiavali prirodzenú belosť. Vďaka enzýmu glukózová oxidáza, ktorý premieňa cukor na kyslík, čím ich zosvetľuje. Ale tiež vďaka hydroxylapatitu, ktorý vypĺňa mikroskopické trhlinky – v nich by sa zachytával zubný povlak. Hydroxylapatit zároveň spevňuje sklovinu, ktorá je tak odolnejšia voči zubným kazom. Heslom pasty je aj „prirodzenosť nadovšetko“. Namiesto chemikálii v nej preto nájdete mnoho bylinných a rastlinných výťažkov, ktorých antibakteriálne účinky udržujú vaše zuby a ďasná zdravé. Samozrejmosťou je, že neobsahuje agresívne penidlo SLS. Špeciálne mentolové perličky spôsobujú, že osviežujúci efekt pasty sa uvoľňuje ešte aj desiatky minút po čistení zubov.

Produkt Curaprox Travel set rúžový je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zubné kefky, patrí pod značku eTabletka v ponuke e-shopu eTabletka.sk.

Curaprox Travel set rúžový - parametre produktu

KategóriaZubné kefky
ZnačkaeTabletka
E-shopeTabletka.sk

Curaprox Travel set rúžový - história ceny a dostupnosti

Curaprox Travel set rúžový - ďalšie zaujímavé produkty

Curaprox Travel set rúžový - ako nakúpiť najvýhodnejšie?