Medzi najviac zastúpené farby patria hnedá, červená, mix farieb, biela, ružová, bílá, stříbrná, zelená, viacfarebná, Viacfarebne, ČIERNA, oranžová, sivá, fialová, prírodná, číra, žltá, zlatá, strieborná a modrá. Všetky farby
Elegantný stojan na cukrovinky je vyrobený z bambusových vlákien. Bambus je bezpečný, odolný a elegantný materiál. Stojan je vybavený držadlom na prenášanie. Je vhodný do všetkých typov interiérov, kde krásne doladí farebný stôl a ušetrí miesto. | | Špecifikácia
Forma na pečenie Orion Forma silikón Venček 24 malá hnedá:Radi dopĺňate oslavy a stretávky pečenými dobrotami? Potom sa vám bude určite hodiť forma na pečenie ORION. Tento typ je ideálny na cukrovinky a na dezerty. S touto formou na pečenie pripravíte až 24 kusov cukroviniek
Formičky TESCOMA DELÍCIA Formička na kávové zrná: Formička TESCOMA DELÍCIA vám umožní připravit cukroví kávová zrna. Vyrobená je z velmi kvalitního silikonu a plastu a jednoduše se používá. Tvořená je dvěma částmi, podstavcem a samotnou formičkou. Vytvarovaná
Skupinová forma na francúzske madlenky. Silikónová forma na pralinky vám umožní ľahko pripraviť a upiecť obľúbené sladkostičky bez pracného vyklápania jednotlivých foriem. Naraz môžete upiecť 32 koláčov - 4 tvary. Môžete ho však použiť aj na prípravu čokoládových
Forma na pečenie Orion Forma silikón Rožky 30 hnedá:Radi dopĺňate oslavy a stretávky pečenými dobrotami? Potom by ste mali uvažovať o forme na pečenie ORION. Tento typ je vhodný na cukrovinky. S touto formou na pečenie hravo pripravíte až 30 kusov cukroviniek. Forma na pečenie je
Bambusový podnos, stojan na koláče s kovovým čiernym stojanom, vďaka ktorému esteticky naservírujete pripravené pochúťky pre hostí a ušetríte miesto na stole. Vyrobené z bambusového dreva Tri poschodia umožňujú bohaté pohostenie a zároveň maximálne ušetrenie miesta na
Silikónová forma na pralinky vám umožní jednoducho pripraviť a upiecť obľúbené sladkosti bez toho, aby ste museli vyklopiť jednotlivé formy. Naraz môžete upiecť 20 zákuskov. Môžete ju však použiť aj na prípravu čokoládových dobrôt. Pri pečení sa cesto nepripaľuje a