Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Cukrárska špička rezaná, klopená o priemerom otvoru 6mm, 3 zúbky. Hrubšie zdobenie - uverejnené foto znázorňuje typ zubov, v tomto prípade je prevedenie v tvaru písmena Y.
Netto hmotnosť | 10 g |
Použití | nevhodné do mikrovlnnné trouby |
Distribuce | SK |
Cukrárska špička rezaná, klopená o priemerom otvoru 6mm, 3 zúbky. Hrubšie zdobenie - uverejnené foto znázorňuje typ zubov, v tomto prípade je prevedenie v tvaru písmena Y
Cukrárska zdobiaca rezaná špička navrhnutá na tvorbu krémových malých kvietkov | Postup | Krém, šľahačku alebo kráľovskú glazúru si vypracujeme, hmota musí byť bez hrudiek, hladká a v pevnejšom prevedení. Naplníme vrecúško krémom, následne položíme na povrch torty alebo
Cukrárska špička rezaná, klopená v tvare kríža, priemer otvoru 6mm 4 zúbky. Priemer špičky možno použiť do malého pripojovača
Cukrárska špička rezaná, priemer. otvoru 6mm, 4 zúbky. Jedná sa o typ špičky s krížovým tvarom. Táto špička možno použiť do malého pripojovača
Cukrárska špička oválna, priemer. 3mm 6 zúbkov - menšia, obdoba špičky ktorá je znázornená. Opäť aj túto, č. 73, možno použiť na malý pripojovač
Zdobiaca špička Open Star je cukrárska dekoratívna špička na tvorenie otvorenej hviezdy a mušle. Spodný priemer špičky je 17 mm, vrchný pr. 9 mm. Ide o špičku, ktorú je možné pripojiť do malého Wilton pripojovača. |
Trezírovacia cukrárska špička rezaná, 6 cípov, 8 zubov. Cukrárska profesionálna rezaná (zúbkovaná) špička pr. otvoru 6 mm. | Materiál: pocínový plech. Výška: 50 mm, priemer 28 - 6 mm. Osem zubov.Po použití výrobok umyjete vo vode so saponátom a vytrite papierovou utierkou
Trezírovacia špička rezaná, osem zubov. Cukrárska profesionálna rezaná (zúbkovaná) špička pr. otvoru 10 mm. | Materiál: pocínovaný plech.Výška: 55 mm, priemer 28 - 10 mm, celkom osem zubov.Po použití výrobok umyjete vo vode so saponátom a vytrite papierovou utierkou
Trezírovacia špička rezaná osemzubá. Cukrárska profesionálna rezaná (zúbkovaná) špička pr. otvoru 8 mm, celkom osem zubov. | Materiál: pocínovaný plech.Výška: 50 mm, priemer 28 - 8 mm.Po použití výrobok umyjete vo vode so saponátom a vytrite papierovou utierkou
Trezírovacia špička rezaná, 6 zubov. Cukrárska profesionálna rezaná (zúbkovaná) špička pr. otvoru 10 mm. | Materiál: pocínovaný plech.Výška: 54 mm, priemer 28 - 10 mm, celkom 6 zubov.Po použití výrobok umyjete vo vode so saponátom a vytrite papierovou utierkou
Trezírovacia špička rezaná, 10 cípov. Cukrárska profesionálna rezaná (zúbkovaná) špička pr. otvoru 10 mm. | Materiál: pocínovaný plech.Výška: 54 mm, priemer 28 - 10 mm. Celkom 10 zubov.Po použití výrobok umyjete vo vode so saponátom a vytrite papierovou utierkou. | |
Rezaná zdobiaca špička na zdobenie tort a zákuskov krémom. Rezanými špičkami môžete vytvárať bohaté zdobenie na slávnostných tortách. Špičkou možno vytvárať zdobené okraje tort, kvetinky aj volániky. Na výrobu striekaných kvetov sa hodí použiť klopené rezané trubičky
Cukrárska špička rezaná, pr. otvoru 11mm, 14 zúbkov. Spodný priemer 24 mm. Toto je špička so stredne jemným zúbkovaním. Priemer tejto špičky nemožno umiestniť ani do jedného pripojovača
Rezaná zdobiaca špička na zdobenie tort a zákuskov krémom. Rezanými špičkami môžete vytvárať bohaté zdobenie na slávnostných tortách. Špičkou možno vytvárať zdobené okraje tort, kvietky aj volániky. Na výrobu striekaných kvetov sa hodí použiť klopené rezané trubičky
Rezaná zdobiaca špička na zdobenie tort a zákuskov krémom. Rezanými špičkami môžete vytvárať bohaté zdobenie na slávnostných tortách. Špičkou možno vytvárať zdobené okraje tort, kvietky aj volániky. Na výrobu striekaných kvetov je vhodné použiť klopené rezané
Rezaná zdobiaca špička na zdobenie tort a zákuskov krémom. Rezanými špičkami môžete vytvárať bohaté zdobenie na slávnostných tortách. Špičkou možno vytvárať zdobené okraje tort, kvietky aj volániky. Na výrobu striekaných kvetov je vhodné použiť klopené rezané
Cukrárska zdobiaca špička na tvorbu okvetných lístkov ružičiek a kvetov. Cukrárska špička na výrobu okvetných lístkov ruží, tvar prehnutá kvapka, d. 7mm. Možno použiť malý pripojovač
Cukrárska zdobiaca špička, š. 17 mm na tvorbu okvetných lístkov ruží a kvetov. Cukrárska špička kónická, so šírkou 17 mm na tvorbu okvetných lístkov ruží, gerber, volánov. Možno použiť veľký pripojovač
Cukrárska zdobiaca špička určená na vytváranie hladkých a rebrovaných pruhov. | Postup | Krém, šľahačku alebo kráľovskú glazúru si vypracujeme, hmota musí byť bez hrudiek, hladká a v pevnejšom prevedení. Naplníme vrecúško krémom, následne položíme na povrch torty alebo
Cukrárska zdobiaca špička 16 na trávu Cukrárska zdobiaca špička 16 na trávu
Cukrárska špička obojstranne skosená, š. 10mm. Cukrárska špička určená na výrobu listov, riasených alebo rovných stuh, volánov a lemov. Môžete ju použiť na malý pripojovač
Cukrárska zdobiaca špička plochá, jednostranne zúbkovaná, š. 4 mm, 4 zuby. Aj táto špička sa dá použiť na malý pripojovač. |
| Cukrárska zdobiaca špička navrhnutá na tvorbu košíkového krémového vzoru. | Postup | Krém, šľahačku alebo kráľovskú glazúru si vypracujeme, hmota musí byť bez hrudiek, hladká a v pevnejšom prevedení. Naplníme vrecúško krémom, následne položíme na povrch torty alebo dezertu