Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Ovocná náplň čučoriedková s nižšou termostabilitou, vhodnou do extrudovaných koláčov alebo na trené hmoty.
Čučoriedková náplň určená na pečenie, ideálna na koláče, šatôčky, buchty, plundrové vrecká a pod. Náplň je vhodná aj na plnenie už upečeného múčnika alebo na natieranie do tort a rezov. Obsah 70% čučoriedok vás presvedčí o kvalite tejto náplne.Ovocné náplne pripravené na okamžité použitie možno veľmi rôznorodo využiť. Vďaka konštantnej celoročnej kvalite a jednoduchej manipulácii sú ovocné náplne v tuzemských pekárskych a cukrárskych prevádzkach veľmi obľúbené. MELLA FILLING ovocné náplne spĺňajú totiž tie najdôležitejšie požiadavky, akými sú vysoký podiel ovocia, výrazná ovocná chuť a perfektné technologické vlastnosti.Pre ovocné náplne MELLA FILLING sú použité výhradne plody najvyššej kvality. Chuť čerstvého ovocia vo všetkých náplniach MELLA FILLING je zaručená vysokým podielom jednodruhového ovocia, v tomto prípade čučoriedok.Originálna chuť, prirodzená farba a očarujúci lesk dostanú vaše jemné pečivo na špičku medzi týmito výrobkami. Je jedno, či náplňou naplníte jemné kysnuté pečivo, croissanty, šišky alebo múčniky, alebo ňou dozdobíte rôzne druhy jemného pečiva - MELLA FILLING ovocné plnky sa hodia všade. Ovocné náplne majú pri pečení rozdielnu termostabilitu podľa charakteru náplne (pozri tabuľku). Pri mrazení sú všetky náplne stabilné a majú znamenitú konzistenciu s kúskami ovocia, ktorú najviac oceníte po upečení.Vysoký podiel ovocia
Optimálna konzistencia
Energetická hodnota | 586 kJ |
Tuky | 0.5 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0.1 g |
Sacharidy | 32.1 g |
- z toho cukry | 28.2 g |
Bielkoviny | 0.4 g |
Vlákniny | 1.4 g |
Soľ | 0.0 g |
Netto hmotnosť | 500 g |
Príchuť (aróma) | Borůvka |
Krajina pôvodu | Chorvatsko |
Výrobce deklaruje | Bezlepkový výrobek - neobsahuje lepek (Gluten free), Bez geneticky modifikovaných surovin (GMO free) |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) | Orechy |
Farba | Fialová |
Distribuce | SK |
Kategória | Krémy |
Ovocná náplň čučoriedková s nižšou termostabilitou, vhodnou do extrudovaných koláčov alebo na trené hmoty. Čučoriedková náplň určená na pečenie, ideálna na koláče, šatôčky, buchty, plundrové vrecká a pod. Náplň je vhodná aj na plnenie už upečeného múčnika alebo
Termostabilní ovocná náplň višňová pro celý sortiment jemného pečiva. Višňová náplň s kusovým ovocem termostabilní - využijete při pečení, kdy můžete naplnit syrové těsto, koblihy, muffiny apod., další využití při promazávání moučníků. | Ovocné náplně
Ovocná náplň čučoriedková s nižšou termostabilitou, vhodná do extrudovaných koláčov alebo na trené hmoty. Čučoriedková náplň určená na pečenie, ideálna na koláče, šatôčky, buchty, plundrové vrecká a pod. Náplň je vhodná aj na plnenie už upečeného múčnika alebo
Termostabilná náplň s kusmi jahôd pre celý sortiment jemného pečiva. Hotová ovocná náplň s vysokým podielom kusového ovocia prvotriednej kvality, v tomto prípade veľkých kusov jahôd - podiel záhradných jahôd je 65%. Jedná sa o hotovú náplň, ktorú využijete nielen ako
Termostabilná náplň s kúskami jahôd pre celý rad jemného pečiva. Horúca náplň v cukrárskych vreckách je pripravená na použitie. Pripravenú náplň môžete použiť na plnenie mletých koláčov, štrúdlí a iných dezertov. Hustou náplňou ľahko naplníte buchty a tvarohové
Termostabilná ovocná náplň višňová pre celý sortiment jemného pečiva. Višňová náplň s kúskami ovocia termostabilná - využijete pri pečení, kedy môžete naplniť surové cesto, šišky, muffiny a pod. Ďalej náplň využijete na premazávanie múčnikov. | Ovocné náplne
Karamelová náplň, extra hustá, na prípravu krémov a náplní do praliniek. Karamel určený ako pasta na prípravu krémových náplní alebo aj náplní do cukríkov - extra hustý a výdatný. Pri príprave medovníka sa s týmto karamelom počíta do jednej z náplní. Vyrobené vo
Náplň oriešková na plnenie po pečení. Neovocná náplň čokoládového základu s príchuťou orieškov - určené na plnenie po upečení. Balené á 500g vo vedierku.Zloženie: cukor, slnečnicový olej, sušené odstredené mlieko, odtučnený kakaový prášok (6,5%), čiastočne
Karina krém - náplň na Medovník. | Mliečna zmes na výrobu náplne do medových rezov - základ 500g zmesi, ktoré spojíte s prevarenou vodou 175 g s teplotou cca 40 ° C, 360 g invertného cukru. Suroviny premiešate do hladkej konzistencie, pridáte 200 g tuku, netreba našľahať, radšej
Kompletná zmes na prípravu náplní s výraznou príchuťou a vôňou kávy. Ďalší zo stužovača krémov či už šľahačkových, maslových a v ďalšom použití na výrobu dekoračných povrchov - na prípravu len doplníte vodu v určenom pomere a necháte odležať. Následne všleháme
Hustá karamelová náplň na prípravu krémových náplní alebo aj náplní do cukríkov. Karamel určený ako pasta na prípravu krémových náplní alebo aj náplní do cukríkov - extra hustý a výdatný. Pri príprave medovníka je s týmto karamelom počítané do jednej z náplní
Stužovač krémov s obľúbenou talianskou príchuťou. Ďalší stužovač krémov, či už šľahačkových, maslových a v ďalšom použití na výrobu dekoračných povrchov
Karina Coconut je určená na stuženie ľahkých cukrárskych krémov a náplní, ktorým dodáva kokosovú chuť a vôňu. Určené na ďalšie spracovanie. Karina Coconut je určená na stuženie ľahkých cukrárskych krémov a náplní, ktorým dodáva kokosovú chuť a vôňu. | Vychutnajte si
Kompletná zmes na prípravu náplní s výraznou príchuťou a vôňou kávy. Ďalší zo stužovača krémov či už šľahačkových, maslových a v ďalšom použití na výrobu dekoračných povrchov - na prípravu len doplníte vodu v určenom pomere a necháte odležať. Následne všleháme
Čokoládová termostabilná náplň do tortičiek a muffin. Sladká kakaová 'nutella' vo vašich koláčikoch ohúri deti aj dospelých. Vynikajúca termostabilná náplň čokoládového charakteru. Oceníte ju ako do mini tortičiek (muffin), tak ako vložku do bábovky alebo náplň do
Lahodný maslový krém vhodný na ozdobovanie košíčkov, cupcakes alebo ako náplň do tort. Je ideálny na nepoťahované torty. Na originálne zdobenie krémom môžete použiť cukrársku špičku a vrecúško. | Postup | Pred použitím musia mať suroviny izbovú teplotu. Pri vysokých
Proteínový puding s lahodnou krémovou chuťou a ľahkou konzistenciou, ktorý poskytuje v jednej porcii až 17,5 g bielkovín, a to srvátkový koncentrát, srvátkový izolát a hydrolyzované srvátkové peptidy. Tie podporia rast a udržanie svalovej hmoty. Tento proteínový dezert je