Crossbody taška na notebook modro čierna - Hexagona Baccus

Crossbody taška na notebook modro čierna - Hexagona Baccus

Crossbody taška na notebook modro čierna - Hexagona Baccus

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 97 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Crossbody taška na notebook modro čierna - Hexagona Baccus - popis produktu

Veľká taška cez plece alebo crossbody v modro čiernej farbe je Vám teraz k dispozícii. Značka Hexagona vie, čo je teraz moderné a aké sú trendy. Kúpte si francúzsku tašku na notebook (max. 36,5 x 23 cm), na každý deň do práce alebo do školy. Taška je vyrobená z kvalitného, vodeodolného nylonu, detaily sú kožené. Otvára sa polovičnou príklopkou s polokovovým štipcom. Ponúkne Vám dve vonkajšie vrecká na zips, vnútri hlavného vrecka jemne vystuženú priehradku na počítač a dve malé voľné vrecká na telefón a drobnosti. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Novinka 2019. A4: áno Materiál: nylon Kovanie: tmavé strieborné Rozmery: 39 x 28 x 10 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 635963

Produkt Crossbody taška na notebook modro čierna - Hexagona Baccus patrí do skupiny produktov Tašky na notebook, vyrába ho značka Hexagona, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody tašky, je v ponuke značky Hexagona v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Produkt Crossbody taška na notebook modro čierna - Hexagona Baccus patrí do skupiny produktov Tašky cez plece, je v ponuke značky Hexagona v ponuke e-shopu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Crossbody taška na notebook modro čierna - Hexagona Baccus - parametre produktu

Crossbody taška na notebook modro čierna - Hexagona Baccus - história ceny a dostupnosti

Crossbody taška na notebook modro čierna - Hexagona Baccus - ďalšie zaujímavé produkty

Crossbody taška na notebook modro čierna - Hexagona Baccus - ako nakúpiť najvýhodnejšie?