Cosmetica Bohemica Sprchový gél Sportovec 275ml

Cosmetica Bohemica Sprchový gél Sportovec 275ml

Cosmetica Bohemica Sprchový gél Sportovec 275ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Cosmetica Bohemica Sprchový gél Sportovec 275ml - popis produktu

Sprchový gél vhodný pre ženy a mužov uvoľňuje telo a zmysly po náročnej fyzickej aktivite. Zrelaxuje pokožku a zanechá ju príjemne prevoňanú sviežou vôňou čajovníka. COSMETICA BOHEMICA Spoločnosť bola založená v roku 1999 ako malá dielňa zameraná na ručnú výrobu bylinných mydiel. Vďaka záujmu o výrobky (pôvodne mydlá Lavea) sa spoločnosť začala rozrastať a rozširovať svoj sortiment. Všetky výrobky sú vyrobené z najkvalitnejších dostupných surovín, ktoré sú čo najšetrnejšie k pokožke, a na výrobu zásadne nepoužívajú lacné suroviny. Na farbenie výrobkov používajú potravinárske farbivá. Ich výroba je založená na vysokom percente ručnej výroby, takže každý výrobok je naozaj originál. V mydlách sa nepoužívajú žiadne konzervačné látky ani stabilizátory a vôňa mydiel sa dosahuje kombináciou esenciálnych a vonných olejov.

Produkt Cosmetica Bohemica Sprchový gél Sportovec 275ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sprchové gely, patrí značke Cosmetica Bohemica, nájdete ho v e-shope Navlas.sk.

Cosmetica Bohemica Sprchový gél Sportovec 275ml - parametre produktu

Objem275 ml
KategóriaSprchové gely
ZnačkaCosmetica Bohemica
E-shopNavlas.sk

Cosmetica Bohemica Sprchový gél Sportovec 275ml - história ceny a dostupnosti

Cosmetica Bohemica Sprchový gél Sportovec 275ml - ďalšie zaujímavé produkty

Cosmetica Bohemica Sprchový gél Sportovec 275ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?