Ep Line Cool Games Země, město,...! Nové barevné balení

Ep Line Cool Games Země, město,...! Nové barevné balení

Ep Line Cool Games Země, město,...! Nové barevné balení

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ep Line Cool Games Země, město,...! Nové barevné balení - popis produktu

Spoločenská hra Cool Games Země, město,...!:Spoločenská hra Cool Games Krajina, mesto ,...! je modernou a trendy verziou starej hry, ktorú všetci poznajú. Choďte s dobou a užívajte si skvelej zábavy vďaka Zeme, mesto! Vyberte si jednu kartičku a položte ju na hernú jednotku, ktorá vám určí písmeno. Tento abecedník ale nie je hocijaký, nielen, že vám vyberie písmeno, ale dokonca vám bude robiť rozhodcu. Pripravte sa, položte kartičku, počúvajte a povedzte slovo, ktoré začína na ono písmeno a zodpovedá téme na kartičke. Ale aby ste kartičku vyhrali, musíte zo všetkých najrýchlejšie stlačiť svoje tlačidlo na abecedníku.Hlavné vlastnosti Cool Games Krajina, mesto ,...!Veselá spoločenská hra Cool Games Krajina, mesto ,...!Moderný kabátikHerná jednotka s tlačidlami pre hráčovKartičky s témamiAbecedník určuje písmenoStlačte tlačidlo a rýchlo odpovedzteNazbierajte čo najviac kartičiekZasmejte sa aj poučteRozvoj logiky, precvičovanie postrehuVhodné pre deti od 6 rokovModerná spoločenská hra Krajina, mesto ,...!Túto skvelú hru, ktorá precvičuje váš postreh, rozvíja logiku a naučí vás veľa zaujímavých informácií, môže hrať až 6 osôb. Vyberte si farbu svojho tlačidlá a buďte si istí, že stlačíte svoje tlačidlo a nie to súperovo. Určite sa tiež nasmejete, keď sa niekto netrafí do písmenka či témy na kartičke. Hádajte a snažte sa nazbierať čo najviac kartičiek, tak vyhráte. Užívajte si zábavu a niečo nové sa Priučte so spoločenskou hrou Cool Games Krajina, mesto ,...! v modernom a veselom kabátiku. Hra je vhodná pre deti od 6 rokov.Hra obsahuje:herné jednotku, 30 kartičiek a návodHra vyžaduje:Výrobok vyžaduje 3 × AA / LR6 batérie (nie sú súčasťou balenia).  

Zábavná hra pre bystré hlavy s rýchlym rozhodovaním.

Hráči majú za úlohu priložiť k hernej jednotke kartičku. Potom, čo herná jednotka vyberie písmeno by mal hráč čo najrýchlejšie zareagovať, stlačiť tlačidlo a podľa zvoleného písmena povedať slovo na tému z kartičky. Ak odpovie správne, môže si kartičku vziať

Kto nazbiera najväčší počet kartičiek, vyhráva.

Kúpte deťom Cool Games a zahrajte sa s nimi!

Vhodné pre deti od 6 rokov Obsah balenia: herná jednotka, 30 kartičiek a návod Počet hráčov: 2 - 6 Batérie: 3 x AAA (nie sú súčasťou) Rozmery: 27 x 7 x 27 cm

Produkt Ep Line Cool Games Země, město,...! Nové barevné balení patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku EPEE, EPEE Czech, v ponuke predajcu 4kids.sk, Alza.sk a je určený unisex.

Produkt Ep Line Cool Games Země, město,...! Nové barevné balení je označený EAN kódom 8595582229991.

Ep Line Cool Games Země, město,...! Nové barevné balení - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaDarčeky, Spoločenské hry
ZnačkaEPEE, EPEE Czech
Určenieunisex
E-shop4kids.sk, Alza.sk
EAN8595582229991

Ep Line Cool Games Země, město,...! Nové barevné balení - história ceny a dostupnosti

Ep Line Cool Games Země, město,...! Nové barevné balení - ďalšie zaujímavé produkty

Ep Line Cool Games Země, město,...! Nové barevné balení - ako nakúpiť najvýhodnejšie?