Contigo Cortland jadeitová

Contigo Cortland jadeitová

Contigo Cortland jadeitová

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 21,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Contigo Cortland jadeitová - popis produktu

Fľaša na vodu Contigo Cortland jadeitová:Túžite si zaobstarať originálny športová fľaša na pitie? Zoznámte sa s praktickou fliaš v ergonomickom dizajne s inovovaným systémom AUTOSEAL, ktorý zabraňuje vyliatiu nápoja pri náhodnom prevrátení.Túžite si zaobstarať originálnu športovú fľaša na pitie? Zoznámte sa s praktickou fľašou v ergonomickom dizajne s inovovaným systémom AUTOSEAL, ktorý zabraňuje vyliatiu nápoja pri náhodnom prevrátení. Zároveň je opatrená zámkom uzáveru. Vďaka jedinečnému dizajnu bude táto fľaša originálnym doplnkom pri vašich športových aktivitách.  Hlavné prednostiKryt otvoru na pitie zaisťuje hygienické používanieIntegrovaná karabína umožní pripnutie fľaše napríklad k batožineAk je fľaša správne uzavretá, vyliatie nápoja je nemožné aj pri jej prevrhnutíMateriál veka je vyrobený z ušľachtilých termoplastov a elastomérov (bez BPA)Materiál nádoby je vyrobený z transparentného plastu (bez BPA)Ľahké čistenie - fľašu možno umývať v umývačkeFarba: jadeitováPoužitieŠportové fľaše Contigo nie sú určené na uchovávanie vriacich a horúcich tekutín. Fľašu vždy naplňujte iba tekutinou v takej teplote, v ktorej je možné nápoj konzumovať. 

Produkt Contigo Cortland jadeitová patrí do skupiny produktov Fľaše na vodu od značky Contigo, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Fľaše na pitie, je v ponuke značky Contigo v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Contigo Cortland jadeitová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športové fľaše, vyrába ho značka Contigo, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Contigo Cortland jadeitová - parametre produktu

Contigo Cortland jadeitová - história ceny a dostupnosti

Contigo Cortland jadeitová - ďalšie zaujímavé produkty

Contigo Cortland jadeitová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?