COMPRESSPORT Cyklistické ponožky klasické - PRO RACING V4.0 TRAIL - svetlo zelená/žltá

COMPRESSPORT Cyklistické ponožky klasické - PRO RACING V4.0 TRAIL - svetlo zelená/žltá

COMPRESSPORT Cyklistické ponožky klasické - PRO RACING V4.0 TRAIL - svetlo zelená/žltá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

COMPRESSPORT Cyklistické ponožky klasické - PRO RACING V4.0 TRAIL - svetlo zelená/žltá - popis produktu

Trailový beh nie je cestný beh. Nohy sa musia neustále ohýbať a prispôsobovať neustále sa meniacemu terénu a obuv sa musí prispôsobovať tempu. Ponožky Pro Racing Socks Trail 4. generácie, navrhnuté s ohľadom na tlmenie nárazov a ochranu, posúvajú technológie Compressport o úroveň vyššie, aby podporili všetky vaše dobrodružstvá v teréne. Špecifický trailový úplet okolo prednej časti chodidla a spodnej časti nohy je pevný a zároveň odvetraný, rýchlo odvádza vlhkosť a zabraňuje tak podráždeniu. Hrubšia tkanina na nárte siaha vyššie ako naše bežecké modely, čo zvyšuje ochranu, a špeciálny úplet okolo členku ponúka upokojujúcu stabilitu v kamenistom teréne. Úplne nový, širší priestor na prsty ponúka ergonomickejšie prispôsobenie a lepšiu propriocepciu, vďaka čomu prsty intuitívne držia a balansujú na nerovnom teréne. Pevné froté polstrovanie pokrýva všetky prsty, aby tlmilo nárazy pri rýchlych, prudkých zjazdoch. Vylepšená 360° podpora klenby zvyšuje prietok krvi a zabraňuje krúteniu a prehýbaniu tkaniny, čím sa predchádza vzniku pľuzgierov a podráždeniu pri najazdených kilometroch. Podpisové bodové technológie ponúkajú strategickú ochranu pred vonkajšími vplyvmi v oblastiach, ktoré sú známe ako problematické pre trailových bežcov. Obe jabĺčkové kosti sú pokryté veľkými bodkami v tvare slnka, ktoré zabraňujú otlakom od lietajúcich nôh. Dva bočné rady 3D.Dots pokrývajú fibulárne svaly a stimulujú senzorické receptory na zlepšenie propriocepcie a stability členka. Široký vzor 3D.Dots sa tiahne hore Achillovou šľachou pre dodatočné polstrovanie a podporu, obklopuje ho línia Flat.dots pre vetranie. Hustejšia väzba pod chodidlom ďalej znižuje vibrácie, pričom 3D.Dots tlmia nárazy a poskytujú nohe pevnú priľnavosť v topánke. Tieto bodky tiež pomáhajú zvyšovať žilový návrat a odďaľujú únavu, takže sa budete cítiť dlhšie svieži. Vyššia verzia trailových ponožiek oproti modelu Run Sock ponúka zvýšenú ochranu dolnej časti nohy a členkov, pričom odolnejšie tkaniny odolávajú skúškam prírody. Ergonomická záložka na zadnej strane dodáva pohodlie, a aby ste si omylom nevybrali nesprávnu ponožku, na vnútornej strane je diskrétne vyšitá disciplína. Niet dvoch ciest: toto je vysoko výkonná ponožka na trailový beh, ktorá je rovnako tvrdá a odolná ako vy. Absorpcia nárazov a ochrana proti nárazom vďaka hrubšej tkanine podrážky a špeciálnym 3D.bodom hrubším pod chodidlom Zvýšená stabilita a propriocepcia pre upokojujúci, podporný pocit a zvýšené povedomie o chodidle v nerovnom a kamenistom teréne Zosilnená tkanina v kľúčových oblastiach na ochranu členku, prstov a nechtov pred drsnými požiadavkami trailového behu a zvýšenie celkovej odolnosti ponožky ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, MATERIÁL: Polyamid, Elastan, POHLAVIE: unisex

Produkt COMPRESSPORT Cyklistické ponožky klasické - PRO RACING V4.0 TRAIL - svetlo zelená/žltá patrí do skupiny produktov Klasické ponožky, vyrába ho značka Compressport, vo veľkosti 39/41, farebný variant je svetlo zelená, žltá, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je navrhnutý unisex.

COMPRESSPORT Cyklistické ponožky klasické - PRO RACING V4.0 TRAIL - svetlo zelená/žltá - parametre produktu

Farbasvetlo zelená/žltá
Veľkosťsvetlo zelená/žltá
Určenieunisex
KategóriaZelenina, Svetlá, Ponožky, Klasické ponožky
ZnačkaCompressport
Veľkosť39/41
Farbasvetlo zelená, žltá
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

COMPRESSPORT Cyklistické ponožky klasické - PRO RACING V4.0 TRAIL - svetlo zelená/žltá - história ceny a dostupnosti

COMPRESSPORT Cyklistické ponožky klasické - PRO RACING V4.0 TRAIL - svetlo zelená/žltá - ďalšie zaujímavé produkty

COMPRESSPORT Cyklistické ponožky klasické - PRO RACING V4.0 TRAIL - svetlo zelená/žltá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?