Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Čokoládová pena? Čokoládové brownies? Čokoládové hľuzovky? Všetko môže byť! Akonáhle vyrobíte dezert zo 72 % čokolády, len sa po ňom zapráši. Šošovky z Haiti, čo sa predtým volalo Santo Domingo, vynesú vaše kulinárske schopnosti o tri poschodia vyššie. Až si budete na horko uhrančivých laskominách pochutnávať, spomeňte na farmárov z Karibiku. Na ich tvrdú prácu a um...
Produkt ČOKOLÁDOVÉ ŠOŠOVKY SAINT DOMINIGUE ORIGIN 70%, 250g #8064778 je označený EAN kódom 8596632227516.
Kategória | Čokolády, Čokoláda |
EAN | 8596632227516 |
Čokoládová pena? Čokoládové brownies? Čokoládové hľuzovky? Všetko môže byť! Akonáhle vyrobíte dezert zo 72 % čokolády, len sa po ňom zapráši. Šošovky z Haiti, čo sa predtým volalo Santo Domingo, vynesú vaše kulinárske schopnosti o tri poschodia vyššie. Až si budete
Čokoládová pena? Čokoládové brownies? Čokoládové hľuzovky? Všetko môže byť! Akonáhle vyrobíte dezert zo 72 % čokolády, len sa po ňom zapráši. Šošovky z Haiti, čo sa predtým volalo Santo Domingo, vynesú vaše kulinárske schopnosti o tri poschodia vyššie. Až si budete
Čokoládová pena? Čokoládové brownies? Čokoládové hľuzovky? Všetko môže byť! Akonáhle vyrobíte dezert zo 72 % čokolády, len sa po ňom zapráši. Šošovky z Haiti, čo sa predtým volalo Santo Domingo, vynesú vaše kulinárske schopnosti o tri poschodia vyššie. Až si budete
Čokoládová pena? Čokoládové brownies? Čokoládové hľuzovky? Všetko môže byť! Akonáhle vyrobíte dezert zo 72 % čokolády, len sa po ňom zapráši. Šošovky z Haiti, čo sa predtým volalo Santo Domingo, vynesú vaše kulinárske schopnosti o tri poschodia vyššie. Až si budete
Čokoládová pena? Čokoládové brownies? Čokoládové hľuzovky? Všetko môže byť! Akonáhle vyrobíte dezert zo 72 % čokolády, len sa po ňom zapráši. Šošovky z Haiti, čo sa predtým volalo Santo Domingo, vynesú vaše kulinárske schopnosti o tri poschodia vyššie. Až si budete
Určite vás prekvapia. Čokoládové šošovky zo stredoamerického Salvadoru totiž vôbec nie sú horké. Hoci obsahujú najmenej 65 percent kakaovej sušiny a radia sa tak k exkluzívnym produktom svojho druhu, ich chuť je jemná, harmonická a ovocno-kvetinová. Stačí ich rozpustiť v
Ghana sa bez kakaa nezaobíde. Rovnako, ako sa bez ghanského kakaa nezaobídeme my. Čokoláda z neho vyrobená býva krémová, s tónmi ovocia a smotany. Keď budete pozorne ochutnávať, možno ich nájdete aj v týchto 70-percentných čokoládových šošovkách. Pretože obsahujú skutočne
Peruánske kakao má skvelú povesť. Rovnako ako čokoládové šošovky z neho vyrobené. Charakterizuje ich autentická, jemná a čistá chuť tradične spracovaných kakaových bôbov. Šošovky BIO Peru origin mliečna 41% vznikli spojením výrazného kakaa odrody Trinitario s kakaom
Čokoláda z Ekvádoru získala povesť z najlepších na svete. Táto horká čokoláda s obsahom 64% kakaa má veľmi intenzívnu arómu s nádychom ovocia a korenia
Podľahol jej Casanova aj madam du Barry. Milovali ju Aztékovia. My sme obdiv k čokoláde dotiahli k dokonalosti. Objavuje sa nielen v nápojoch, ale aj potravinách, krémoch, parfumoch a ktovie kde ešte. Ponorte nosy do fascinujúcej vône, zlíznite z pier horkú lahodnosť. Z čokoládových
Čokoládové kôstky s báječne vyváženou chuťou čistých kakaových bôbov môžete rozpustiť v horúcom mlieku, môžete ich pridať do raňajkovej kaše alebo si ich ako zdravú desiatu nasypať na ovocný šalát. Každému pokrmu aj nápoju pridajú atraktívnu čokoládovú horkosť,
Čokoláda je z kakaa a kakao je z kakaovníkov. Tie rastú na mnohých miestach, avšak špeciálne Madagaskar veľmi radi podporíme. Najsladšia úroda na svete totiž môže krajine pomôcť v boji s chudobou. Pre drobných roľníkov sú kakaové bôby jednou z mála možností obživy. A pre
Pestujú tam kakaovníky odrody Criollo, vyvážajú kakao do najprestížnejších čokoládovní a značný dôraz kladú na organický spôsob poľnohospodárstva. Áno, juhoamerická Venezuela má na mape horkosladkých vôni a chutí svoje pevné miesto. Hádajte, čomu tam hovoria 'peniaze,
Prvú pevnú čokoládovú tyčinku vyrobila v roku 1847 spoločnosť JS Fry & Sons. A sláva tej tmavej sladkej radosti sa začala hviezd dotýkať. Pridajte k nej korenie, oriešky alebo ovocie, pochutnávajte si ráno, na obed alebo večer ... Čokoláda vás nikdy nesklame. O tej z Ekvádoru to
Toto je panečku maškrtenie, ako sa patrí! Originálna mliečna čokoláda so 42 percentami kakaa rozveselí aj nejzamračenější deň. Okrem toho, že chutí priamo famózne, obsahuje antioxidanty, vitamíny a minerály, ktoré dvíhajú náladu a dodávajú energiu. Užite si čokoládu zo
O ostrove Svätý Tomáš renomovaní bedekri skromne mlčia. Možno je to aj dobré. Turisti by prekrásne pláže, hlbokú džungľu a nádherné koralové útesy určite spustili. Nechajme si malé tajomstvo o panenskej prírode pre seba. Kedykoľvek rozpustíme miestnu čokoládu v horúcom
Peru a kakao to je ako Francúzsko a víno alebo Austrália a klokany. V peruánskych Andách rastú kakaovníky tisíce rokov. Odkedy presne patrili kakaové bôby, prípadne kakao do jedálnička dávnych Aztékov a Inkov môžeme sa len dohadovať. Isté je, že čokoláda z Peru patrí k
Vypravte sa s nami do horúceho Karibiku. Ostrova vodopádov, jaskýň a zelených kopcov, ostrova plného divokej zveri a usmievavých obyvateľov. Karibské kakao preslávilo svojou jemnosťou, je teda isté, že čokoládové šošovky z Trinidadu budú vynikať práve mimoriadne hebkou a
Indonézsky ostrov Sumatra posiela do sveta nielen skvelú kávu, ale taktiež báječné kakao. Práve z neho sú vyrobené čokoládové šošovky so 72 percentami kakaovej hmoty. Kto si potrpí na skutočne plnú, čokoládovú, príjemne horkú chuť, ten by mal sumatranský poklad pridať na
Mexiko - to sú biele pláže, divoké šelmy, skvelá kuchyňa, kultové miesta a ... famózny kakaové bôby. Práve z nich je vyrobená táto horká čokoláda. Rozpustite ju v mlieku, pripravte z nej polevu na tortu, odlejte si figúrku. Ak môžeme radiť, urobte to hneď po otvorení vrecka
Chcete si spraviť krásne ráno? Voňavé, kľudné, sladké? Nie je nič ľahšieho. Zohrejte hrnček mlieka, kľudne sójového, makového alebo mandľového, a vhoďte do nej pár čokoládových šošoviek. Pokiaľ si vyberiete z jávskeho kakaa, dočkáte sa nápoja oblažujúceho telo aj
Čokoládové šošovky z bielej čokolády s kúskami vanilky z Madagaskaru sú ozajstnou lahôdkou. Sú vyrobené z organického kakaového masla, trstinového cukru, sušeného mlieka a vanilky. Mňam! Rozpustite ich v mlieku alebo pridajte do dezertov, ich jemnosť vás uchváti
Miest tam veľa nenájdete. Za to prírodných divov a krás na Papui Novej Guineji nedá sa nabažiť. Časť ostrova ležiaceho na severozápade Tichého oceánu pokrývajú dažďové pralesy. Napriek tomu viac ako tri štvrtiny obyvateľov sa živí s poľnohospodárstvom. Pestovanie
Určite vás prekvapia. Čokoládové šošovky zo stredoamerického Salvadoru totiž vôbec nie sú horké. Hoci obsahujú najmenej 65 percent kakaovej sušiny a radia sa tak k exkluzívnym produktom svojho druhu, ich chuť je jemná, harmonická a ovocno-kvetinová. Stačí ich rozpustiť v