Najnižšia cena za posledných 60 dní: 23,45 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Odkiaľ nesiete tie bôby? De rio arriba! - Rozhovor medzi švajčiarskym výrobcom čokolády prechádzajúcim sa na hornom toku rieky Guayas a ekvádorským pestovateľmi kakaovníkov celkom iste prebehol. Aspoň podľa legendy. Miestne stromy plodiace semená mimoriadnych vlastností potom dostali priezvisko Arriba. Od tej doby je čokoláda z ekvádorskej odrody kakaovníkov Forastero Arriba považovaná za najkvalitnejšiu na svete.
Odkiaľ nesiete tie bôby? De rio arriba! - Rozhovor medzi švajčiarskym výrobcom čokolády prechádzajúcim sa na hornom toku rieky Guayas a ekvádorským pestovateľmi kakaovníkov celkom iste prebehol. Aspoň podľa legendy. Miestne stromy plodiace semená mimoriadnych vlastností potom
Odkiaľ nesiete tie bôby? De rio arriba! - Rozhovor medzi švajčiarskym výrobcom čokolády prechádzajúcim sa na hornom toku rieky Guayas a ekvádorským pestovateľmi kakaovníkov celkom iste prebehol. Aspoň podľa legendy. Miestne stromy plodiace semená mimoriadnych vlastností potom
Odkiaľ nesiete tie bôby? De rio arriba! - Rozhovor medzi švajčiarskym výrobcom čokolády prechádzajúcim sa na hornom toku rieky Guayas a ekvádorským pestovateľmi kakaovníkov celkom iste prebehol. Aspoň podľa legendy. Miestne stromy plodiace semená mimoriadnych vlastností potom
Odkiaľ nesiete tie bôby? De rio arriba! - Rozhovor medzi švajčiarskym výrobcom čokolády prechádzajúcim sa na hornom toku rieky Guayas a ekvádorským pestovateľmi kakaovníkov celkom iste prebehol. Aspoň podľa legendy. Miestne stromy plodiace semená mimoriadnych vlastností potom
Odkiaľ nesiete tie bôby? De rio arriba! - Rozhovor medzi švajčiarskym výrobcom čokolády prechádzajúcim sa na hornom toku rieky Guayas a ekvádorským pestovateľmi kakaovníkov celkom iste prebehol. Aspoň podľa legendy. Miestne stromy plodiace semená mimoriadnych vlastností potom
Čokoláda z Ekvádoru získala povesť z najlepších na svete. Táto horká čokoláda s obsahom 64% kakaa má veľmi intenzívnu arómu s nádychom ovocia a korenia
GRIZLY Belgická mliečna čokoláda Arriba 500 g | | | Administratívne zaradenie: Čokoládové kôstky | Zloženie: Cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota (Ekvádor), sušené odtučnené mlieko, emulgátory: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma | Min. %: Kakaa:
Prvú pevnú čokoládovú tyčinku vyrobila v roku 1847 spoločnosť JS Fry & Sons. A sláva tej tmavej sladkej radosti sa začala hviezd dotýkať. Pridajte k nej korenie, oriešky alebo ovocie, pochutnávajte si ráno, na obed alebo večer ... Čokoláda vás nikdy nesklame. O tej z Ekvádoru to
Najlepšie 'Arriba' kakao, od organizácií malých poľnohospodárov v dažďových pralesoch Ekvádoru, vytvára z tejto čokolády jedinečný chuťový zážitok: výraznú arómu, ktorý rozvíja svoju chuť, ako sa topí v ústach, s jemnou ale osviežujúcou trpkosťou brusníc. | | Obsah:
Toto je panečku maškrtenie, ako sa patrí! Originálna mliečna čokoláda so 42 percentami kakaa rozveselí aj nejzamračenější deň. Okrem toho, že chutí priamo famózne, obsahuje antioxidanty, vitamíny a minerály, ktoré dvíhajú náladu a dodávajú energiu. Užite si čokoládu zo
Peruánske kakao má skvelú povesť. Rovnako ako čokoládové šošovky z neho vyrobené. Charakterizuje ich autentická, jemná a čistá chuť tradične spracovaných kakaových bôbov. Šošovky BIO Peru origin mliečna 41% vznikli spojením výrazného kakaa odrody Trinitario s kakaom
Čokoláda z Ekvádoru získala povesť z najlepších na svete. Táto horká čokoláda s obsahom 64% kakaa má veľmi intenzívnu arómu s nádychom ovocia a korenia
Čokoláda z Ekvádoru získala povesť z najlepších na svete. Táto horká čokoláda s obsahom 64% kakaa má veľmi intenzívnu arómu s nádychom ovocia a korenia
Čokoláda z Ekvádoru získala povesť z najlepších na svete. Táto horká čokoláda s obsahom 64% kakaa má veľmi intenzívnu arómu s nádychom ovocia a korenia
Čokoláda z Ekvádoru získala povesť z najlepších na svete. Táto horká čokoláda s obsahom 64% kakaa má veľmi intenzívnu arómu s nádychom ovocia a korenia
Chcete si spraviť krásne ráno? Voňavé, kľudné, sladké? Nie je nič ľahšieho. Zohrejte hrnček mlieka, kľudne sójového, makového alebo mandľového, a vhoďte do nej pár čokoládových šošoviek. Pokiaľ si vyberiete z jávskeho kakaa, dočkáte sa nápoja oblažujúceho telo aj
Miest tam veľa nenájdete. Za to prírodných divov a krás na Papui Novej Guineji nedá sa nabažiť. Časť ostrova ležiaceho na severozápade Tichého oceánu pokrývajú dažďové pralesy. Napriek tomu viac ako tri štvrtiny obyvateľov sa živí s poľnohospodárstvom. Pestovanie
GRIZLY Mliečna čokoláda 32% 500g | | Vlastnosti a výhody: Mliečnu čokoládu s 32% obsahom kakaa vo forme kôstok využijete obzvlášť pre pekársku a cukrársku výrobu. Má bod topenia medzi 31 a 35 stupňami. Kakao v čokoláde sa získava z kakaovníka, rastliny bohaté na minerálne
Prvú pevnú čokoládovú tyčinku vyrobila v roku 1847 spoločnosť JS Fry & Sons. A sláva tej tmavej sladkej radosti sa začala hviezd dotýkať. Pridajte k nej korenie, oriešky alebo ovocie, pochutnávajte si ráno, na obed alebo večer ... Čokoláda vás nikdy nesklame. O tej z Ekvádoru to
Prvú pevnú čokoládovú tyčinku vyrobila v roku 1847 spoločnosť JS Fry & Sons. A sláva tej tmavej sladkej radosti sa začala hviezd dotýkať. Pridajte k nej korenie, oriešky alebo ovocie, pochutnávajte si ráno, na obed alebo večer ... Čokoláda vás nikdy nesklame. O tej z Ekvádoru to
Prvú pevnú čokoládovú tyčinku vyrobila v roku 1847 spoločnosť JS Fry & Sons. A sláva tej tmavej sladkej radosti sa začala hviezd dotýkať. Pridajte k nej korenie, oriešky alebo ovocie, pochutnávajte si ráno, na obed alebo večer ... Čokoláda vás nikdy nesklame. O tej z Ekvádoru to
Prvú pevnú čokoládovú tyčinku vyrobila v roku 1847 spoločnosť JS Fry & Sons. A sláva tej tmavej sladkej radosti sa začala hviezd dotýkať. Pridajte k nej korenie, oriešky alebo ovocie, pochutnávajte si ráno, na obed alebo večer ... Čokoláda vás nikdy nesklame. O tej z Ekvádoru to
Čokoládové šošovky z bielej čokolády s kúskami vanilky z Madagaskaru sú ozajstnou lahôdkou. Sú vyrobené z organického kakaového masla, trstinového cukru, sušeného mlieka a vanilky. Mňam! Rozpustite ich v mlieku alebo pridajte do dezertov, ich jemnosť vás uchváti
Toto je panečku maškrtenie, ako sa patrí! Originálna mliečna čokoláda so 42 percentami kakaa rozveselí aj nejzamračenější deň. Okrem toho, že chutí priamo famózne, obsahuje antioxidanty, vitamíny a minerály, ktoré dvíhajú náladu a dodávajú energiu. Užite si čokoládu zo