Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Čokoládové kôstky z tmavej polevy vhodná na torty, bábovky, cukrovinky, rezy atď. Jemná čokoládová poleva príjemnej chuti, bez hrudiek.
Tmavá poleva v kôstkach sa ľahko rozpúšťa. Výhodou je, že si môžete sami určiť množstvo, ktoré rozpustíte. Čokoládové kôstky (peniažky) vložte do nádoby, ktorú môžete ponoriť do hrnca s horúcou vodou. Počas rozpúšťania polevu premiešavajte. Dajte pozor, aby sa voda nezačala variť, polevu by to mohlo znehodnotiť. Tiež dbajte na to, aby sa do polevy nedostala voda. Polevu môžete riediť pridaním 100% tuku.Tmavou polevou môžete vykonávať jemné rebrovanie na svetlých tortách, na bielu polevu alebo čokoládou preliatych dezertoch, rezoch, na roládách a ďalších zákuskoch. Polevou môžete prelievať bábovky a ďalšie pečivo. Hodí sa aj na dekorovanie vianočného a čajového pečiva.Pre ďalšie dekorácie zdobených zákuskov a cukroviniek môžete použiť buď kontrastnú tmavú polevu alebo cukrové perličky a sypanie. Po zaschnutí polevy môžete pridať originálny efekt nástrekom farebného spreja. Na tmavej farbe výborne vynikne bronzový nástrek, ktorý zákuskom dodá luxusný vzhľad.Horká rozpustná poleva v kvapkách vysokej kvality je veľmi dobre rozpustná. Pre svoj lesk je ideálna na dekoráciu, na namáčanie pečiva a vianočného pečiva.Hmotnosť: 1 kg
Energetická hodnota | 2334 kJ |
Tuky | 36 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 35 g |
Sacharidy | 54 g |
- z toho cukry | 52 g |
Bielkoviny | 3.3 g |
Vlákniny | 4.5 g |
Soľ | 0.01 g |
Netto hmotnosť | 1000 g |
Druh čokolády | Hořká čokoláda |
Alergény (vr. možnej krížovej kontaminácie) | Sójové zrná, Mlieko |
Distribuce | SK |
Kategória | Čokolády, Čokoláda, Cukrovinky |
Čokoládové kôstky z tmavej polevy vhodná na torty, bábovky, cukrovinky, rezy atď. Jemná čokoládová poleva príjemnej chuti, bez hrudiek. Tmavá poleva v kôstkach sa ľahko rozpúšťa. Výhodou je, že si môžete sami určiť množstvo, ktoré rozpustíte. Čokoládové kôstky
Čokoládová poleva mliečna je ideálna na torty, bábovky, cukrovinky i rezy. Jemná čokoládová poleva príjemnej chuti, bez hrudiek. Čokoládové kôstky tmavé - tmavá čoko poleva vhodná na torty, bábovky, cukrovinky i rezy. Jemná čokoládová poleva príjemnej chuti, bez
Čokoládové kôstky z bielej polevy vhodné na torty, bábovky, cukrovinky, rezy atď. Jemná čokoládová poleva príjemnej chuti, bez hrudiek. Biela poleva v kôstkach sa ľahko rozpúšťa. Výhodou je, že si môžete sami určiť množstvo, ktoré rozpustíte. Kôstky vložte do nádoby,
Čokoládové kôstky tmavé - tmavá čoko poleva vhodná na torty, bábovky, cukrovinky i rezy. Jemná čokoládová poleva príjemnej chuti, bez hrudiek. Mliečna poleva v kôstkach sa ľahko rozpúšťa. Výhodou je, že si môžete sami určiť množstvo, ktoré rozpustíte. Čokoládové
Tmavá poleva v kôstkach Master Martini - gastrobalenie 20 kg. Tmavá poleva v kôstkach sa ľahko rozpúšťa. Výhodou je, že si môžete sami určiť množstvo, ktoré rozpustíte. Čokoládové kôstky (peniažky) vložte do nádoby, ktorú môžete ponoriť do hrnca s horúcou vodou. Počas
Biela poleva Caribe Master Martini - gastrobalenie 20 kg. Polevová 'čokoláda' bielej farby - vynikajúcej kvality určená na polievanie cukrárskych výrobkov. Pekný biely odtieň, poleva jemnej chuti bez akýchkoľvek hrudiek. Možno využiť na kreslenie pomocou cukrárskeho vrecka
Čokoládové jadierka z tmavej polevy vhodné na torty, bábovky, cukrovinky, rezy, atď. Tmavá poleva v jadierkach sa ľahko rozpúšťa. Výhodou je, že si môžete sami určiť množstvo, ktoré rozpustíte. Jadierka vložte do nádoby, ktorú môžete ponoriť do hrnca s horúcou vodou
Poleva extra tmavá v kôstkach vhodná na torty, bábovky, cukrovinky, rezy atď. Tmavá poleva v kôstkach sa ľahko rozpúšťa. Výhodou je, že si môžete sami určiť množstvo, ktoré rozpustíte. Čokoládové kôstky (peniažky) vložte do nádoby, ktorú môžete ponoriť do hrnca s
Rastlinná šľahačka natural Master Gourmet 1 l Šľahačka rastlinného pôvodu - vynikajúci nášľah - až 3,5 zväčší objem, pred šľahaním
Zrkadlová poleva Tmavá čokoláda netuhne a zostane mäkká. Zrkadlová poleva, ktorá netuhne, je stále mäkká a nesteká pri krájaní. Tento typ obsahuje 30% kakaového prášku. Polevu jemne natemperujeme vo vodnom kúpeli (alebo mikrovlnnej rúre) na 40-50 °C. Lejeme na stred múčnika a
Čokoládová poleva bez cukru sladená fruktózou sa radí medzi kvalitné DIA polevy. Ideálna pre diabetikov, ktorí si radi zamaškrtia. Tmavá DIA poleva s fruktózou. Táto tuková čoko poleva je vhodná na zdobenie vianočného pečiva a ďalších dezertov pre diabetikov. Neobsahuje
Plastická tuková poleva na poťahovanie tort - imitácia tmavej čokolády. Balené 2x5 kg. Scaldis Dark - Plastická tuková poleva na poťahovanie tort - imitácia tmavej čokolády. Balené 2x5 kg. | Tuková poleva tmavej čokoládovej farby je určená na zdobenie tort a ďalších zákuskov,
Zrkadlová poleva Tmavá čokoláda netuhnúca. Zrkadlová poleva, ktorá netuhne, je stále mäkká a nesteká pri krájaní. Tento typ obsahuje 5% jahodového pretlaku. Polevu jemne natemperujeme vo vodnom kúpeli (alebo mikrovlnnej rúre) na 40-50 ° C. Lejeme na stred múčnika a rozotrením
Čokoládová poleva v praktickej tube je okamžite pripravená k použitiu. Môžete ňou vytvárať stekajúci efekt na tortách, mini tortičkách, dezertoch, donuts, cupcakes, cookies a mnoho ďalšieho. Má výbornú čokoládovú chuť a je možné ňou plniť aj formičky na pralinky a
Polevou z horkej čokolády dodáte lahodnú chuť palacinkám, zmrzlinám, donuts, milkshakes a ďalším sladkým zákuskom. Je možné ju podávať za tepla aj studena. Topping je dodávaný v praktickej stláčateľnej tube, ktorá umožňuje jednoduché dekorovanie. | Tip | Polevou je
Tuková 'čokoládová' poleva s príchuťou a farbou karamelu tj. hrdzavo hnedá. Poleva je určená na polievanie tort, rolád, drobného pečiva. | Dodávaná hmotnosť 3000g | Poleva je zmraziteľná, takže gazdinky, ktoré nespotrebujú celé balenie, ju jednoducho dobre zabalia a odložia do
Čoko ryža tmavá 1 kg Pre veľké pekárky ponúkame čokoládové zdobenie - tmavú ryžu v balení á 1 kg. |
Pikantná zmes na prípravu klasických placiek s čokoládovou polevou známych ako moroccane alebo tiež florentínky. Na výrobu ľahkých ovocných koláčov ponúkame koncentrát aromatickej pasty - čučoriedky. Pasta sa používa do krémov, zmrzliny, šľahačky a v kombinácii s
Pestrofarebná šálka na kávu, po okraj zaplnená pralinkovými vajíčkami z mliečnej čokolády - vynikajúce! Prosím, vezmite na vedomie, že u potravín je vylúčená možnosť výmeny tovaru, okrem opodstatnenej reklamácie akosti. Môže obsahovať stopy arašidov, orechov, mlieka,
Horká čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideálnou viskozitou,má lahodnú a krémovú chuť. Je vhodná na výrobu praliniek, krémov do makróniek, jedlých ozdôb, dekorácií, poťahovanie tort a dezertov, zdobenie košíčkov,muffins alebo pri výrobe cake pops. Je
Kúsky horkej čokolády využijete pri namáčaní cakepops, vytváraní polevy alebo čokoládových stekancoch na tortách,koláčoch alebo donuts, do krémov aj cookies. Na výrobu bola použitá pravá belgická čokoláda. | Postup | Kúsky čokolády vložte do misky a ohrievajte v
Čokoládová dekorácia z jemne navinutej bielej a tmavej čokolády. Duté trubičky sú dlhé 33 mm. Celková hmotnosť balenia je 1000 g. | (pre lepšiu predstavu: 1 tyčinka = približne 0,55 g, v 50g balení je približne 100 ks, ide o približný počet) | Zloženie: cukor, kakaová hmota,
Single Origin Perú tmavá čokoláda vo forme kôstok - 9000ks / kg - bez vanilky a lecitínu Čokoláda z oblasti Amazónie v Perú vyniká skvele vyrovnanou chuťou. | | Vďaka rozmerom je ideálna na pečenie, kde zachováva výraznú čokoládovú chuť a štruktúru. | Obľúbená je aj do kaší,
Sypká zmes na výrobu klasických placiek s čokoládovou polevou, známe ako marokánky alebo aj florentínky. Sladená jadrová viaczrnná zmes s prídavkom sušenej mrkvy. Určené na ďalšie spracovanie. | Množstvo: 5 kg | Odporúčaný postup: 1000 g zmesi Tunisanka, 240 g vody (40-50 °C), 50