COBRA Interiérové kovanie ELEGANT BB72 OC, N01005X164

COBRA Interiérové kovanie ELEGANT BB72 OC, N01005X164

COBRA Interiérové kovanie ELEGANT BB72 OC, N01005X164

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 33,83 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

COBRA Interiérové kovanie ELEGANT BB72 OC, N01005X164 - popis produktu

Osvedčený, desiatkami rokov preverený dizajn kovania Elegant znamená predovšetkým tradíciu a istotu osvedčených tvarov. Iste - nemierime do ultramoderných minimalistických interiérov, štíhly štít v kombinácii s ľahko prehnutou kľukou s istotou mieri do tradičných interiérov a často aj serióznych kancelárií. Práve tam dokáže umocniť dojem solídnosti, umiernenosti. Obľúbenosť kovania Elegant je daná určite aj faktom, že na výber máme najširšie spektrum povrchov od exkluzívneho lesklého chrómu či leštenej mosadze cez nenápadný matný nikel až napríklad rustikálne kované kľučky. Kolekcia Elegant zahŕňa aj okenné kľučky a vstupné ochranné a bezpečnostné kovania, preto je možné zaistiť dizajnový súlad interiéru na tej najvyššej úrovni.,Osvedčený, desiatkami rokov preverený dizajn kovania Elegant znamená predovšetkým tradíciu a istotu osvedčených tvarov. Iste - nemierime do ultramoderných minimalistických interiérov, štíhly štít v kombinácii s ľahko prehnutou kľukou s istotou mieri do tradičných interiérov a často aj serióznych kancelárií. Práve tam dokáže umocniť dojem solídnosti, umiernenosti. Obľúbenosť kovania Elegant je daná určite aj faktom, že na výber máme najširšie spektrum povrchov od exkluzívneho lesklého chrómu či leštenej mosadze cez nenápadný matný nikel až napríklad rustikálne kované kľučky. Kolekcia Elegant zahŕňa aj okenné kľučky a vstupné ochranné a bezpečnostné kovania, preto je možné zaistiť dizajnový súlad interiéru na tej najvyššej úrovni.

Produkt COBRA Interiérové kovanie ELEGANT BB72 OC, N01005X164 patrí do skupiny produktov Kovanie na dvere, je v ponuke značky COBRA spol. s.r.o. v ponuke e-shopu Baustore.sk.

COBRA Interiérové kovanie ELEGANT BB72 OC, N01005X164 - parametre produktu

COBRA Interiérové kovanie ELEGANT BB72 OC, N01005X164 - história ceny a dostupnosti

COBRA Interiérové kovanie ELEGANT BB72 OC, N01005X164 - ďalšie zaujímavé produkty

COBRA Interiérové kovanie ELEGANT BB72 OC, N01005X164 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?