COBRA Interiérové kovanie APHRODITE-S PZ TITAN, C0760BN20

COBRA Interiérové kovanie APHRODITE-S PZ TITAN, C0760BN20

COBRA Interiérové kovanie APHRODITE-S PZ TITAN, C0760BN20

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 23,77 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

COBRA Interiérové kovanie APHRODITE-S PZ TITAN, C0760BN20 - popis produktu

Estetická čistota a priame línie, to sú pojmy, ktoré v interiérovom dizajne vnímame stále častejšie. Cobra Aphrodite je výnimočná v tom, že dochádza až k hranici minimalizmu. Starostlivé spracovanie hrán a jemné prebratie zadnej časti kľučky zaistí príjemný úchop, vďaka čomu môžeme opustiť istotu oblých tvarov. Subtílny Aphrodite tak môže ponúknuť estetiku pohľadovo úplne rovné kľučky vhodné do moderných až industriálnych priestorov. Matný titánový povrch kľučky vychádza v ústrety súčasnému trendu tmavých a čiernych kovaní. Aby bol súlad so štýlom interiéru dokonalý, voliť je možné aj menej dominantný variant s povrchom matného niklu.,Estetická čistota a priame línie, to sú pojmy, ktoré v interiérovom dizajne vnímame stále častejšie. Cobra Aphrodite je výnimočná v tom, že dochádza až k hranici minimalizmu. Starostlivé spracovanie hrán a jemné prebratie zadnej časti kľučky zaistí príjemný úchop, vďaka čomu môžeme opustiť istotu oblých tvarov. Subtílny Aphrodite tak môže ponúknuť estetiku pohľadovo úplne rovné kľučky vhodné do moderných až industriálnych priestorov. Matný titánový povrch kľučky vychádza v ústrety súčasnému trendu tmavých a čiernych kovaní. Aby bol súlad so štýlom interiéru dokonalý, voliť je možné aj menej dominantný variant s povrchom matného niklu.

Produkt COBRA Interiérové kovanie APHRODITE-S PZ TITAN, C0760BN20 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kovanie na dvere, je v ponuke značky COBRA spol. s.r.o. v ponuke e-shopu Baustore.sk.

COBRA Interiérové kovanie APHRODITE-S PZ TITAN, C0760BN20 - parametre produktu

COBRA Interiérové kovanie APHRODITE-S PZ TITAN, C0760BN20 - história ceny a dostupnosti

COBRA Interiérové kovanie APHRODITE-S PZ TITAN, C0760BN20 - ďalšie zaujímavé produkty

COBRA Interiérové kovanie APHRODITE-S PZ TITAN, C0760BN20 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?