Čistiaci tryska na zuby RIO WATER FLOSSER DCIR2 #7038511

Čistiaci tryska na zuby RIO WATER FLOSSER DCIR2 #7038511

Čistiaci tryska na zuby RIO WATER FLOSSER DCIR2 #7038511

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čistiaci tryska na zuby RIO WATER FLOSSER DCIR2 - popis produktu

Mať perfektne vyčistenú ústnu dutinu je snom mnohých z nás. Dokonalou starostlivosťou v dentálnej hygiene je tryska na čistenie zubov a medzizubných priestorov. Jej použitie je jednoduchšie, než u medzizubných kefiek a dentálnych nití. Výkonný prúd vody čistí medzizubný priestor za dobu kratšiu, ako 60 sec. Tryska je bezdrôtová a tým sa stáva dokonalým parťákom na cesty. Programy: 1. Normal - pre odstránenie zvyškov potravín v medzizubnom priestore 2. Soft - pre citlivé ďasná 3. Pulse - pre hlbšiu penetráciu pri odstraňovaní plaku, masírovanie ďasien a preplachovanie medzizubných priestorov a ďasien.Dokonalá starostlivosť o ústnu dutinuBezdrôtová prevádzka - vhodná na cestyDobíjacia - až 3 týždne v prevádzke na jedno nabitieĽahké plnenie nádržky 200 mlNabíjanie USB káblomPrístroj je možné používať s ústnou vodouIXP7 - vodotesnýBalenie obsahuje: 2 trysky, prístroj a USB kábel

Produkt Čistiaci tryska na zuby RIO WATER FLOSSER DCIR2 #7038511 patrí do skupiny produktov Ústna hygiena, patrí značke RIO.

Čistiaci tryska na zuby RIO WATER FLOSSER DCIR2 - parametre produktu

KategóriaÚstna hygiena, Trysky
ZnačkaRIO

Čistiaci tryska na zuby RIO WATER FLOSSER DCIR2 - história ceny a dostupnosti

Čistiaci tryska na zuby RIO WATER FLOSSER DCIR2 - ďalšie zaujímavé produkty

Čistiaci tryska na zuby RIO WATER FLOSSER DCIR2 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?