Čistiace handričky Bore-Max Speed Jag Real Avid®, 250 ks – Biela (Farba: Biela, Kaliber: .22 LR)

Čistiace handričky Bore-Max Speed Jag Real Avid®, 250 ks – Biela (Farba: Biela, Kaliber: .22 LR)

Čistiace handričky Bore-Max Speed Jag Real Avid®, 250 ks – Biela (Farba: Biela, Kaliber: .22 LR)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čistiace handričky Bore-Max Speed Jag Real Avid®, 250 ks – Biela (Farba: Biela, Kaliber: .22 LR) - popis produktu

Čistiace handričky Bore-Max Speed Jag Real Avid v sade 250 ks vám ponúkajú maximálne jednoduchý a rýchly spôsob údržby vašej zbrane.

Vlákna s mikropórmi pre maximálnu savosť

Čistiace handričky Bore-Max Speed Jag Real Avid sú špeciálne navrhnuté tak, aby v kombinácii so zodpovedajúcimi naťahovacími tŕňmi Speed Jag poskytli dokonalé čistenie bez zadrhnutia. Vlákna s mikropórmi zaistia maximálnu savosť. Povrchová štruktúra materiálu zachytí všetky nečistoty bez toho, aby dochádzalo k štiepeniu či vypadávaniu vlákien.

Pohodlné skladovanie

Dlhú životnosť produktu a jeho pohodlné skladovanie zaistí opakovane použiteľné balenie s viečkom. V prípade vyčerpania zásob handričiek stačí len kúpiť nové balenie už bez zásobníka a naplniť existujúce balenie s viečkom.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • kompaktné a znovupoužiteľné uzatvárateľné balenie
  • maximálna savosť
  • bez štiepenia či vypadávania vlákien
  • precízny a rýchly spôsob čistenia

Čistiace handričky Bore-Max Speed Jag Real Avid®, 250 ks – Biela (Farba: Biela, Kaliber: .22 LR) - parametre produktu

KategóriaTampóny

Čistiace handričky Bore-Max Speed Jag Real Avid®, 250 ks – Biela (Farba: Biela, Kaliber: .22 LR) - história ceny a dostupnosti

Čistiace handričky Bore-Max Speed Jag Real Avid®, 250 ks – Biela (Farba: Biela, Kaliber: .22 LR) - ďalšie zaujímavé produkty

Čistiace handričky Bore-Max Speed Jag Real Avid®, 250 ks – Biela (Farba: Biela, Kaliber: .22 LR) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?