Cinereplicas Adventný kalendár 1 + 1 za polovicu - Harry + Luna Lovegood

Cinereplicas Adventný kalendár 1 + 1 za polovicu - Harry + Luna Lovegood

Cinereplicas Adventný kalendár 1 + 1 za polovicu - Harry + Luna Lovegood

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Cinereplicas Adventný kalendár 1 + 1 za polovicu - Harry + Luna Lovegood - popis produktu

Zažite dvojitú porciu vianočného kúzla s našou špeciálnou ponukou na adventné kalendáre! Ponúkame vám nezabudnuteľný adventný zážitok so dvoma ikonickými postavami: Harry Potter a Luna Lovegood. Každý deň v decembri bude pre vás magický zážitok, pretože odhalíte skryté poklady a prekvapenia z Rokfortu.

Advetný kalendár Harry Potter obsahuje 24 rôznych darčekov: Plyšová kľúčenka,  Taška, Odznak, Náhrdelník s jazvou, Nálepky na telefón, Rolovacia páska, Tetovanie, Lepiace poznámky, Detské pečiatky, Kľúčenka, Blok na poznámky, Mini zvýrazňovače, Spinky, Samolepky + ďalšie prekvapenia

Advetný kalendár Luna Lovegood obsahuje 24 rôznych darčekov: ponožky, vrecúško so šnúrkou, maska ​​na oči, kľúčenka, zvýrazňovač, náušnice, hrebeň, odrazová loptička, zrkadlo, washi páska, odznak, poznámkový blok, poznámkový blok, pečiatka, pravítko, pero, guma, špendlík, tkaná náplasť, meracia páska, tácka, puzzle, vianočná ozdoba, penový magnet.

Produkt Cinereplicas Adventný kalendár 1 + 1 za polovicu - Harry + Luna Lovegood je možné nájsť medzi produktmi v skupine Adventné kalendáre od značky Cinereplicas v ponuke e-shopu Heliumking.sk.

Cinereplicas Adventný kalendár 1 + 1 za polovicu - Harry + Luna Lovegood - parametre produktu

LicenciaHarry Potter
PríležitosťMikuláš
KategóriaKužele, Adventné kalendáre
ZnačkaCinereplicas
E-shopHeliumking.sk

Cinereplicas Adventný kalendár 1 + 1 za polovicu - Harry + Luna Lovegood - história ceny a dostupnosti

Cinereplicas Adventný kalendár 1 + 1 za polovicu - Harry + Luna Lovegood - ďalšie zaujímavé produkty

Cinereplicas Adventný kalendár 1 + 1 za polovicu - Harry + Luna Lovegood - ako nakúpiť najvýhodnejšie?