Čierny dlhý bavlnený kabát s imitáciou ovčej kožušiny - S/M

Čierny dlhý bavlnený kabát s imitáciou ovčej kožušiny - S/M

Čierny dlhý bavlnený kabát s imitáciou ovčej kožušiny - S/M

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čierny dlhý bavlnený kabát s imitáciou ovčej kožušiny - S/M - popis produktu

Čierny dlhý kabát z bavlny s imitáciou ovčej kožušiny je vynikajúcou voľbou na mrazivé zimné dni. Poza to, tento kabát je vybavený pásikom, ktorý zabezpečuje vyšší komfort a prispôsobí sa vašej postave. Nezabudnite ani na vrecká, ktoré umožňujú jednoduché a praktické ukladanie všetkých potrebných vecí. Kabát je vyrobený zo 50% bavlny, 45% polyesteru a 5% elastanu, zaručujúc pohodlné a príjemné nosenie. Tento materiál je odolný a pritom jemný na dotyk, čo zaisťuje dlhú životnosť kabátu a maximálny pohodlný pocit. Vďaka imitácii ovčej kožušiny na golieri a vreckách získa kabát elegantný a štýlový vzhľad. Ovčia kožušina vyzerá veľmi realisticky a dodáva kabátu dotyk luxusu.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosťVeľkosť.VýškaObvod hrudníkaRukáv DĺžkaS / M36/38160-17282-8659-61L / XL40/42164-17891-9663-65AKO VYBRAŤ SPRÁVNU VEĽKOSŤ?Pre výber správnej veľkosti je potrebné zistiť svoje miery. Pripravte si krajčirský meter a poďme nato!Obvod hrudníkaMerajte sa v najširšej časti hrudníka, cez prsia.Obvod pásuMerajte sa v najužšej časti brucha.Obvod bokovMerajte sa v najširšej časti bedier.Tip: Ak je vaša nameraná veľkosť rovnaká ako veľkosť uvedená v tabuľke, odporúčame objednať si väčšiu veľkosť.Neviete si vybrať tú správnu veľkosť? Kontaktujte nás, radi Vám pomôžeme.

Produkt Čierny dlhý bavlnený kabát s imitáciou ovčej kožušiny - S/M patrí do skupiny produktov Dámske oblečenie, vyrába ho značka LAKERTA, je vyrobený vo veľkosti S/M, farebná verzia je ČIERNA, materiálové prevedenie je 45% polyester 5% spandex, 50% Bavlna.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske kabáty od značky LAKERTA, je vyrobený vo veľkosti S/M, farebné prevedenie je ČIERNA, je vyrobený z materiálu 45% polyester 5% spandex, 50% Bavlna.

Produkt Čierny dlhý bavlnený kabát s imitáciou ovčej kožušiny - S/M je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zimné kabáty, patrí značke LAKERTA, veľkosť je S/M, farebné prevedenie je ČIERNA, z materiálu 45% polyester 5% spandex, 50% Bavlna.

Čierny dlhý bavlnený kabát s imitáciou ovčej kožušiny - S/M - parametre produktu

VeľkosťS/M
Modelkamá na sebe veľkosť S/M: výška 168 cm, prsia 82 cm, Pás 62 cm, boky 93 cm
Farbačierna
Vzorjednofarebný
Materiál50% bavlna, 45% polyester 5% spandex
Výstrihbez kapucne
Strihrovný
Dĺžkadlhá
Zatepleniezateplené
Praniev práčke pri 30°
KategóriaKabáty, Dámske oblečenie, Dámske kabáty, Zimné kabáty
ZnačkaLAKERTA
VeľkosťS/M
FarbaČIERNA
Materiál45% polyester 5% spandex, 50% Bavlna

Čierny dlhý bavlnený kabát s imitáciou ovčej kožušiny - S/M - história ceny a dostupnosti

Čierny dlhý bavlnený kabát s imitáciou ovčej kožušiny - S/M - ďalšie zaujímavé produkty

Čierny dlhý bavlnený kabát s imitáciou ovčej kožušiny - S/M - ako nakúpiť najvýhodnejšie?