Čierno-červené dámske kožené topánky Maciejka - 37

Čierno-červené dámske kožené topánky Maciejka - 37

Čierno-červené dámske kožené topánky Maciejka - 37

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čierno-červené dámske kožené topánky Maciejka - 37 - popis produktu

Jedinečné čierno-červené dámske topánky značky Maciejka. Topánky sú vyrábané ručne s dôrazom na každý detail. Zvršok je vyrobený z kombinácie lakovanej kože a elastickej tkaniny odolnej voči nečistotám. Mäkká kožená stielka a pohodlná päta zaručujú pohodlie. Nezabudnite si pozrieť celú našu kolekciu obuvi MACIEJKA. Pri výbere veľkosti sa riaďte tabuľkou veľkostí.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Čierno-červené dámske kožené topánky Maciejka - 37 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Maciejka, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 37, vo farebnej verzii ČIERNA v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Členková obuv od značky Maciejka, Rouzit vo veľkosti 37, vo farebnej verzii ČIERNA, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Produkt Čierno-červené dámske kožené topánky Maciejka - 37 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Maciejka, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 37, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Čierno-červené dámske kožené topánky Maciejka - 37 - parametre produktu

Veľkosť37
Typ podpätkuplochý
Farbačierna
Vonkajší materiálprírodná koža
Zapínaniešnurovacie
Špička topánkyokrúhla / zaoblená
Vzordvojfarebný
Zateplenienie
Výška podpätkunízky (0-3 cm)
Vnútorný materiálprírodná koža
Výška podpätku / platformy3 cm
KategóriaDámska obuv, Topánky, Členková obuv, Dámske topánky, Poltopánky, Členkové topánky, Dámske členkové topánky, Dámske poltopánky
ZnačkaMaciejka, Rouzit
Veľkosť37
FarbaČIERNA
E-shopRouzit.sk

Čierno-červené dámske kožené topánky Maciejka - 37 - história ceny a dostupnosti

Čierno-červené dámske kožené topánky Maciejka - 37 - ďalšie zaujímavé produkty

Čierno-červené dámske kožené topánky Maciejka - 37 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?