Čierne slip-on tenisky Into MS #4805531

Čierne slip-on tenisky Into MS #4805531

Čierne slip-on tenisky Into MS #4805531

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čierne slip-on tenisky Into MS - popis produktu

Spací vak Tommee Tippee Grobag zaistí vášmu dieťaťu pohodlné spanie počas celej noci bez rizika odkopania či zamotania sa do perinky. Rozšírená spodná časť spacieho vaku umožňuje voľný pohyb a prirodzenú polohu nožičiek, ktorá je dôležitá pre správny vývoj bedier. Vďaka dvojcestnému zipsu dieťa ľahko prebalíte bez nutnosti rozopínania celého spacieho vaku. Nočné prebaľovanie tak bude rýchle a jednoduché, aby ste sa vy aj vaše dieťa mohli čo najrýchlejšie vrátiť k spánku. Vysoko kvalitné prevedenie z mäkkej bavlny zaistí vášmu dieťaťu maximálne pohodlie. Celoročné prevedenie spacieho vaku (2,5 TOG) je určené pre teplotu v miestnosti od 16 do 20 °C. Vhodné pre deti od 18 do 36 mesiacov (od 11,3 kg, 86 - 98 cm).

Produkt Čierne slip-on tenisky Into MS #4805531 patrí do skupiny produktov Slip on tenisky od značky Luhta, vo veľkosti 37, farebné prevedenie je ČIERNA, materiálové zloženie Textilné, nájdete ho u predajcu Topankovo.sk.

Čierne slip-on tenisky Into MS - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosť37
Materiáltextilné
KategóriaTenisky, Slipy, Slip on tenisky
ZnačkaLuhta
Veľkosť37
FarbaČIERNA
MateriálTextilné
E-shopTopankovo.sk

Čierne slip-on tenisky Into MS - história ceny a dostupnosti

Čierne slip-on tenisky Into MS - ďalšie zaujímavé produkty

Čierne slip-on tenisky Into MS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?