Čierne semišové sandále Rouzit - 38

Čierne semišové sandále Rouzit - 38

Čierne semišové sandále Rouzit - 38

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čierne semišové sandále Rouzit - 38 - popis produktu

Čierne semišové sandále Rouzit sú dokonalou voľbou pre štýlový letný vzhľad. Tieto sandále sú vyrobené z ekologickej semišovej kože, čo znamená, že sú nielen krásne, ale tiež šetrné k životnému prostrediu. Majú priedušný dizajn, ktorý umožňuje pokožke dýchať aj v horúcom počasí. Čierna farba týchto sandálov je vynikajúco kombinovateľná s rôznymi štýlmi a farbami oblečenia. Hladký a mäkký povrch semiše dodáva tomuto modelu jedinečný vzhľad a príjemný pocit pri nosení. Tieto sandále majú pohodlný 5,5 cm vysoký podpätok, ktorý dáva nohám dostatočnú oporu a zároveň zdôrazňuje ženskú štíhlosť. Sú ideálne nielen pre bežné denné nosenie, ale aj pre rôzne príležitosti a udalosti. Ak hľadáte štýlové, pohodlné a kvalitné sandále, Čierne semišové sandále Rouzit sú pre vás to pravé. Doprajte si tento elegantný a trendy kúsok, ktorý môžete nosiť po celé leto a vždy vyzerať skvele.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Čierne semišové sandále Rouzit - 38 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 38, vo farebnej verzii ČIERNA v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske sandále, je v ponuke značky Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 38, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Čierne semišové sandále Rouzit - 38 - parametre produktu

Veľkosť38
Typ podpätkustĺpikový / blokový
Vnútorný materiálekologická koža
Vzorjednofarebný
Zateplenienie
Výška podpätku / platformy5,5 cm
Zapínaniepracka / spona
Výška podpätkustredný (3-7 cm)
Špička topánkyotvorená
Farbačierna
Vonkajší materiálekologická semišová koža
KategóriaDámska obuv, Sandály, Sandále, Dámske sandále
ZnačkaRouzit
Veľkosť38
FarbaČIERNA
E-shopRouzit.sk

Čierne semišové sandále Rouzit - 38 - história ceny a dostupnosti

Čierne semišové sandále Rouzit - 38 - ďalšie zaujímavé produkty

Čierne semišové sandále Rouzit - 38 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?