Čierne špicaté lodičky s otvorenou pätou - 39

Čierne špicaté lodičky s otvorenou pätou - 39

Čierne špicaté lodičky s otvorenou pätou - 39

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čierne špicaté lodičky s otvorenou pätou - 39 - popis produktu

Máme pre vás špeciálne čierne topánky, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitnej eko kože a s veľkou starostlivosťou o detaily. Pás na topánkach poskytuje pevnú oporu nohy a zabráni nepríjemnému uklznutiu. Mäkká vložka zaisťuje pohodlný pocit počas celého dňa. Ich moderný vzor určite okúzli všetky ženy, ktoré majú rady topánky s vysokými opätkami. Tieto topánky majú klasický dizajn s vysokými opätkami a spojujú eleganciu s pohodlím. Na špicke majú špicatý tvar, čo im dodáva štýlový a atraktívny vzhľad. Pre výber správnej veľkosti sa prosím riaďte tabuľkou veľkostí.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť363738394041Dĺžka stopy (cm)2424,52525,52627

Produkt Čierne špicaté lodičky s otvorenou pätou - 39 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Rouzit, Seastar Blue, je vyrobený vo veľkosti 39, vo farebnej verzii ČIERNA v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Rouzit, Seastar Blue, je vyrobený vo veľkosti 39, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Produkt Čierne špicaté lodičky s otvorenou pätou - 39 patrí do skupiny produktov Dámske lodičky, je v ponuke značky Rouzit, Seastar Blue, je vyrobený vo veľkosti 39, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Čierne špicaté lodičky s otvorenou pätou - 39 - parametre produktu

Veľkosť39
Typ podpätkuihlicový / lievikový
Farbačierna
Vonkajší materiálekologická koža
Zapínanienazúvacie
Špička topánkyšpicatá
Vzorjednofarebný
Zateplenienie
Výška podpätkuvysoký (7 a viac)
Vnútorný materiálekologická koža
Výška podpätku / platformy8,5 cm
KategóriaDámska obuv, Topánky, Lodičky, Dámske topánky, Dámske lodičky
ZnačkaRouzit, Seastar Blue
Veľkosť39
FarbaČIERNA
E-shopRouzit.sk

Čierne špicaté lodičky s otvorenou pätou - 39 - história ceny a dostupnosti

Čierne špicaté lodičky s otvorenou pätou - 39 - ďalšie zaujímavé produkty

Čierne špicaté lodičky s otvorenou pätou - 39 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?