Čierna samolepiaca tabuľa RD7903

Čierna samolepiaca tabuľa RD7903

Čierna samolepiaca tabuľa RD7903

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čierna samolepiaca tabuľa RD7903 - popis produktu

Čierna stierateľná samolepiaca tabuľa má všestranné použitie - po pripevnení na stenu, na nábytok alebo na chladničku je možné ju použiť ako tabuľu na zapisovanie poznámok alebo na maľovanie - na tabuľovú stenu sa dá písať kriedou - jednoducho ju vyčistite vlhkou špongiou. Kriedovú fóliu je možné podľa potreby rezať na požadovanú veľkosť - línie uľahčujú rezanie. Charakteristika:Samolepiaca - jednoducho pripevnite fóliu - povrch očistite, fóliu odlepte, vyhlaďte bubliny.Monochromatická tabuľová fólia v matnom prevedeníPre hladké povrchy: pripevnite na stenu, na nábytok alebo na chladničku - pre detské izby a kuchyneSamolepiace - rýchle a ľahké pripevneniePripevnite na hladké povrchy, ako sú dvere a stenyZapisovateľné (vrátane kriedy) a ľahko utierateľnéJednoduché rezanie vďaka rezacím linkámVyčistite povrch - odstráňte nečistoty a mastnotuOdstráňte zadnú časť a pomaly nalepte filmPoužite kartičku, aby ste zabránili tvorbe bublínObsah:1x tabuľová fólia1x kriedaSamolepiaca tabuľová fóliaParametre:Veľkosť V x Š: cca 200 x 45 cmHmotnosť cca 200 gLinky na rezanie po 1 cmVyrobené z PVC a lepenkyV čiernej farbe

Produkt Čierna samolepiaca tabuľa RD7903 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Samolepiace tabule, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Čierna samolepiaca tabuľa RD7903 - parametre produktu

Čierna samolepiaca tabuľa RD7903 - história ceny a dostupnosti

Čierna samolepiaca tabuľa RD7903 - ďalšie zaujímavé produkty

Čierna samolepiaca tabuľa RD7903 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?