Čierna prešívaná zateplená polodlhá vesta s kapucňou - M

Čierna prešívaná zateplená polodlhá vesta s kapucňou - M

Čierna prešívaná zateplená polodlhá vesta s kapucňou - M

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čierna prešívaná zateplená polodlhá vesta s kapucňou - M - popis produktu

Táto čierna prešívaná zateplená polodlhá vesta s kapucňou je ideálnou voľbou pre chladné obdobie. Vyrobená z 100% polyamidu, je mäkká na dotyk a príjemná na nosenie. Vďaka prešívanému dizajnu poskytuje dostatočné zateplenie, aby ste sa cítili pohodlne aj v najchladnejších dňoch. Vesta má praktickú kapucňu, ktorá ochráni vašu hlavu a krk pred vetrom a chladom. Je ideálna pre aktívny životný štýl, turistiku, alebo len pre bežný deň. S touto zateplenou vestou budete vždy v štýle a dobre zahriati.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosťVýškaObvod hrudníkaRukáv DĺžkaS160-1648259M162-1728661L164-1749163XL166-1789665AKO VYBRAŤ SPRÁVNU VEĽKOSŤ?Pre výber správnej veľkosti je potrebné zistiť svoje miery. Pripravte si krajčirský meter a poďme nato!Obvod hrudníkaMerajte sa v najširšej časti hrudníka, cez prsia.Obvod pásuMerajte sa v najužšej časti brucha.Obvod bokovMerajte sa v najširšej časti bedier.Tip: Ak je vaša nameraná veľkosť rovnaká ako veľkosť uvedená v tabuľke, odporúčame objednať si väčšiu veľkosť.Neviete si vybrať tú správnu veľkosť? Kontaktujte nás, radi Vám pomôžeme.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske bundy, vyrába ho značka SUBLEVEL, je vyrobený vo veľkosti M, farebná verzia je ČIERNA, materiálové prevedenie je 100% Polyamid, v ponuke predajcu Rouzit.sk.

Produkt Čierna prešívaná zateplená polodlhá vesta s kapucňou - M je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske vesty, vyrába ho značka SUBLEVEL, je vyrobený vo veľkosti M, farebná verzia je ČIERNA, materiálové prevedenie je 100% Polyamid, v ponuke predajcu Rouzit.sk.

Čierna prešívaná zateplená polodlhá vesta s kapucňou - M - parametre produktu

VeľkosťM
Strihjednoduchý
Dĺžkapolodlhá
Zatepleniezateplené
Praniev práčke pri 30°
Modelkamá na sebe veľkosť S: Výška 171cm, Prsia 84 cm, Pás 60 cm, boky 88 cm
Farbačierna
Vzorjednofarebný
Materiál100% polyamid
Výstrihs kapucňou
KategóriaBundy, Dámske bundy, Vesty, Dámske vesty
ZnačkaSUBLEVEL
VeľkosťM
FarbaČIERNA
Materiál100% Polyamid
E-shopRouzit.sk

Čierna prešívaná zateplená polodlhá vesta s kapucňou - M - história ceny a dostupnosti

Čierna prešívaná zateplená polodlhá vesta s kapucňou - M - ďalšie zaujímavé produkty

Čierna prešívaná zateplená polodlhá vesta s kapucňou - M - ako nakúpiť najvýhodnejšie?