Čierna malá kožená peňaženka "Sahara"

Čierna malá kožená peňaženka "Sahara"

Čierna malá kožená peňaženka "Sahara"

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čierna malá kožená peňaženka "Sahara" - popis produktu

Čierna malá kožená peňaženka 'Sahara' s hlavnou priehradkou na peniaze, priehradkou na mince a pevným púzdrom na karty + 2 darčeky a poštovné ZADARMO! Materiál: pravá koža, podšité vnútro s extra prešitím Objem: 0,69 litra Rozmery: 3,50 x 14 x 14 cm, (výška x dĺžka x hrúbka) + Ku peňaženke dostanete 2 darčeky a poštovné ZADARMO!

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené peňaženky od značky Hide & Stitches, veľkosť odpovedá označeniu malá, veľká, vo farbe ČIERNA, je vyrobený z materiálu Koža v ponuke e-shopu Letnyhit.sk.

Produkt Čierna malá kožená peňaženka "Sahara" je možné nájsť medzi produktmi v skupine Malé peňaženky, patrí pod značku Hide & Stitches vo veľkosti malá, veľká, vo farbe ČIERNA, materiálové zloženie Koža, v ponuke predajcu Letnyhit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Veľké peňaženky, patrí značke Hide & Stitches, je vyrobený vo veľkosti malá, veľká, vo farbe ČIERNA, z materiálu Koža, nájdete ho u predajcu Letnyhit.sk.

Čierna malá kožená peňaženka "Sahara" - parametre produktu

VýrobcaHide & Stitches
FarbaČierna
MateriálKoža
VeľkosťVeľká
materiálKoža
KategóriaPeňaženky, Kožené peňaženky, Malé peňaženky, Veľké peňaženky, Peňaženky na mince
ZnačkaHide & Stitches
Veľkosťmalá, veľká
FarbaČIERNA
MateriálKoža
E-shopLetnyhit.sk

Čierna malá kožená peňaženka "Sahara" - história ceny a dostupnosti

Čierna malá kožená peňaženka "Sahara" - ďalšie zaujímavé produkty

Čierna malá kožená peňaženka "Sahara" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?