Chlapčenské tričko - čierne #9019022

Chlapčenské tričko - čierne #9019022

Chlapčenské tričko - čierne #9019022

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chlapčenské tričko - čierne - popis produktu

Chlapčenské tričko je ideálne ako súčasť ležérneho aj športového každodenného outfitu. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave. Vďaka väzbe single jersey s hladkým povrchom je tričko pružné a pohodlné. Vďaka gramáži 160 gsm je chlapčenské tričko s krátkym rukávom mäkké na dotyk a priedušné. Produkt je ideálny na nosenie najmä v lete alebo ako prvá vrstva pod blúzku či košeľu. Hladké chlapčenské tričko s krátkymi rukávmi je vyrobené v 100 % z bavlny, preto je mäkké, odolné a príjemné na dotyk. Okrúhly výstrih je zakončený miernym rebrovaním. Tričko pre chlapca - VLASTNOSTI: gramáž: 160 gsm ponúkane veľkosti: 122-164 strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu štandardný strih s dĺžkou po boky produkt je vyrobený zo 100 % bavlny, a preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom mäkká na dotyk pletenina single jersey s hladkým povrchom okrúhly výstrih je zakončený miernym rebrovaním

Produkt Chlapčenské tričko - čierne #9019022 patrí do skupiny produktov Čierne tričká, je v ponuke značky 4F JUNIOR, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Chlapčenské tričko - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaTričká, Čierne tričká
Značka4F JUNIOR
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Chlapčenské tričko - čierne - história ceny a dostupnosti

Chlapčenské tričko - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Chlapčenské tričko - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?