Chlapčenská lyžiarska bunda s membránou 8000 - modrá

Chlapčenská lyžiarska bunda s membránou 8000 - modrá

Chlapčenská lyžiarska bunda s membránou 8000 - modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chlapčenská lyžiarska bunda s membránou 8000 - modrá - popis produktu

Chlapčenská lyžiarska bunda s membránou 8000. Produkt je vyrobený z hladkej tkaniny z polyesterovou výplňou. Ochranu pred mrholením a prechodným dažďom zabezpečuje membrána NeoDry s parametrami nepremokavosti a priedušnosti 8000/5000 a hydrofóbne vlastnosti vonkajšieho materiálu, ktoré spomaľujú absorpciu vlhkosti. Dodatočnú ochranu pred premočením zaručujú vodoodolné kritické švy, preto bunda poslúži aj v prechodnom období. Strih sa prispôsobí postave pomocou šnúrok so stopkami v spodnej časti. Integrovaná nastaviteľná kapucňa a 3 vonkajšie vrecká. Na bezpečné uloženie lyžiarskych okuliarov slúži vnútorné vrecko. Systém GrowUp je umiestnený v rukávoch a umožňuje prispôsobiť ich dĺžku podľa výšky dieťaťa. Príručka: Ako si vybrať lyžiarsku/snowboardovú bundu?    Lyžiarska bunda s membránou - VLASTNOSTI: polyesterová, prešívaná podšívka, polyesterový výplň vo vnútri bundy zaručuje optimálny tepelný komfort, integrovaná kapucňa s nastavením, 3 zapínané vonkajšie vrecká: 2 bočné vrecká + 1 vrecko na skipass na ľavom rukáve, vnútorné vrecko zo sieťoviny určené na lyžiarske okuliare, dvojité manžety pre lepšiu ochranu rúk: vnútorné manžety z elastického úpletu a vonkajšie manžety s nastavením na suchý zips, vnútorný, nastaviteľný snehový pás zaisťuje ochranu pred chladom a snehom, jednocestný hlavný zips je prekrytý vnútornou vetroodolnou légou, umiestnený na vnútornej strane rukávov systém GrowUp v podobe pásky s 2 úrovňovou reguláciou pomocou patentných gombíkov, vnútorné nastavenie spodnej časti umožňuje individuálne prispôsobenie, membrána NeoDry 8000 / 5000 a podlepené kritické švy zaručujú optimálnu ochranu pred prechodným dažďom a snehom.   PARAMETRE: Membrána: NeoDry 8000 Vodoodolnosť: 8000 mm H2O Priedušnosť: 5000 g/m2/24h

Produkt Chlapčenská lyžiarska bunda s membránou 8000 - modrá patrí do skupiny produktov Chlapčenské bundy, patrí značke 4F JUNIOR, farebná verzia je modrá, modrý, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý male.

Chlapčenská lyžiarska bunda s membránou 8000 - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Určeniemale
KategóriaBundy, Chlapčenské bundy
Značka4F JUNIOR
Farbamodrá, modrý
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Chlapčenská lyžiarska bunda s membránou 8000 - modrá - história ceny a dostupnosti

Chlapčenská lyžiarska bunda s membránou 8000 - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

Chlapčenská lyžiarska bunda s membránou 8000 - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?