Chladiace vrecká opakovane použiteľné Cubice

Chladiace vrecká opakovane použiteľné Cubice

Chladiace vrecká opakovane použiteľné Cubice

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chladiace vrecká opakovane použiteľné Cubice - popis produktu

Opakovane použiteľné chladiace vrecká Cubice Cubice Ice SheetsOd tejto chvíle budete mať vždy možnosť udržiavať chladné jedlo a pitie na piknikoch v krajine, výletoch na pláž, výletoch atď. S ľadovými pokrývkami Cubice. Ľadové pláty vložte do mrazničky na cca. 12 hodín a vyberte ich, keď ich chcete používať, je to také jednoduché. A čo viac, pretože obsahujú čistenú vodu, môžete ich znova použiť toľkokrát, koľkokrát chcete!Ľadové pláty Cubice sa tiež môžu použiť na zmiernenie bolesti. Ak trpíte bolesťami hlavy alebo máte izolované bolesti svalov, môžete pomocou ľadových plátov upokojiť oblasť, dokonca ju odrezať na požadovanú veľkosť! Môžu sa tiež použiť na jednoduché a ľahké zníženie horúčky. Zahŕňa tri listy. Približne. rozmery: 13 x 21,5 cm, 16,5 x 26,5 cm a 27 x 32,5 cm. Vyrobené z polyetylénu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stojany na víno, je v ponuke značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Chladiace vrecká opakovane použiteľné Cubice - parametre produktu

Chladiace vrecká opakovane použiteľné Cubice - história ceny a dostupnosti

Chladiace vrecká opakovane použiteľné Cubice - ďalšie zaujímavé produkty

Chladiace vrecká opakovane použiteľné Cubice - ako nakúpiť najvýhodnejšie?